hey, I heard you were a wild one

En del man har sällskap med på livets stig
måste man ibland låta gå på andra nya stigar. Man tackar för sällskapet och tar avsked
En del av dom önskar man skulle komma fram till en fin solig glänta och en del önskar man fan skulle bli uppätna av björnar


Jag somnade på ett kvick när jag kom hem, som om jag vore ett treårigt barn som sprungit maratonlopp.
Jag hade körning klockan sju idag vilket bidrog med att jag var tvungen att gå upp 05.00 imorse, inge frukost där och inge lektionern är man kommer till skolan, så då åkte jag och Ida till China town och smällde i oss buffé :-)
Igår hade vi myselipys vid piren och åkte även bil läänge, vi skrattade och åkte så mycket så vi fick huvudvärk :)

Jag ska alldeles strax bege mig mot personalmöte, skönt med en prommenad i det härliga vädret iallafall.
Nu är det inte alls lång tid kvar, tiden bara springer iväg och jag vet inte om jag ska tycka det är positivt eller negativt, jobbigt när kroppen tar stryk pga allt men ändå vill jag att allt ska gå fort fort, så det blir klart någongång. Att stå och trampa är inget jag vill :)

Gammal go bild



hej å hå, halestorm - familiar taste of poison

Idag började jag med ett inlägg när jag satt med min kopp kaffe och roade mig med gamla semester bilder, men jag raderade hela inlägget och sprang ut till bussen.
Jag blev så sentimental, ååh vad jag tycker om att kolla på gamla semester bilder.
Det blev en salig blandning av bulgarie, turkiet 07 och 10, rhodos, schweiz och italien, jag har vart absolut mest nöjd med Rhodos, absolut ett ställe jag skulle rekommendera till tusen!

Idag var jag tvungen att gå upp på stan för att köpa kläder för att kunna shoppa imorgon, haha hur sjukt lät inte det där :) Mina tunikor har fått vandrande fötter så jag var tvungen att ha något smidigt på mig imorgon och ett par kalasbraxor då jag och Sofia åker till Stockholm en hel dag.

Och just nu kollar jag på Outsiders, svenska kvinnor som är 60+ som köper killar i 20 års äldern ifrån Gambia och denna gång var det tre systrar som hittat "kärleken" där nere, jag vet inte riktigt hur jag ska reagera kring programmet om jag ska bli häpen eller skratta...? Kan ju säga så mycket som att killarnas familjer blev ilskna när kvinnan inte tänker köpa hus, bil osv åt han/familjen innan dom är gifta. Ja det säger väl ganska mycket om den kärleken :) :) Vänninan sa: "Den ena utnyttjar den för pengar, den andra för sex. Det blir ingen kaka" haha.
Nästa vecka handlar det om nakna människor, som handlar nakna, till och med åker spark nakna. utbrast i skratt där. Nu börjar desperate housewives och det är enbart tre avsnitt kvar, ååååå vad jag är besatt i det!! :-)

Formel 1 bil och en bild ifrån min farbrors tomt i Schwiez.


Turkiet 07

rhodos 11

lika svårt att få in alla apor i buren

Att börja ett jobb innebär så mycket information, så mycket siffror, så mycket detaljer och mitt i allt det där får man ju inte glömma bort sig själv som säljare. Så hur ska jag sammanfatta detta? Överkokad hjärna men jag klagar inte. Det är kul och nyttigt och jag vill verkligen detta! Så ner i väskan med både pärmar, ännu mera papper om produkterna och säkert. Tjohej nu vart det mycket att plugga!
Så jag drog igång på kvällskvirren med att skriva två arbeten i Etik och Livsfrågor, förstår mig inte på kursen direkt...... Vi diskuterar hela tiden om samma ämne om och om igen och vi kommer ingenstans med det och det är alltid uppdelat i två grupper och dessa tycker såklart olika då det uppstår alla möjliga känslor. hehe kul med att tycke´! Jag skrev nu iallafall om vart gränsen går för barnmisshandel och hur fångarna behandlas på fängelse. Allvarliga och skrämmande frågor...rysningar. Men på något sätt har jag lättare och flödet håller sig uppe om jag skriver om något gripande som jag känner starka känslor för, än att skriva om hur en masskrosblomma blommar upp eller alla möjliga kretslopp. Men inskickat och klart nu!

Jag är riktigt trött och är yr samt mår illa, vet inte om det var räkmackan som gav oss borrskruvs smak eller om det är all stress som jag inte hanterar riktigt bra. Jag känner hur ögonen vill sluka igen sig snabbt som blixten och munnen ger ifrån sig stora alligator gäspar, men jag har ytterligare en sak till att göra sen är det hopp i säng och bara sooooova ut imorgon.. Forsätta läsa in allting imorgon fm. sedan dags för work. Har även kommit på mig själv flera gånger då jag kommer till datorn och börjar peta på den som en touch skärm, haha ja det blir lätt så när det är så både på jobb och våran allra bästa vän, tlfn.

Nej, nu får det vara godnatt :)


Cause I found someone to carry me home'

"Tonight
We are young
So let's set the world on fire
We can burn brighter
than the sun
"

Jag har försökt bakat två plåtar med kakor idag, jag ger upp! Jag kan inte baka. Den första ronden med drömmar blev totalbrända, och på den andra så kladdades smeten bara ut och kakorna blev platta som pankakor..... Så dom där kakorna slängdes ner i sopen på en gång... Jag kommer nog bli en sån där mamma som går till bästa fiket inför julbasar och köper en tårta eller bakelser och strör på lite extra stössel eller glasyr, voila! Titta vad jag har gjort! haha...
Så det är väl tur att jag är en mini Gordon Ramsay när det gäller matlagning, det är ju gooodast ;-)
Jag har nog fått det ifrån farsan sida för på mammas är det bakning dom flesta är bra på...
Och ikväll om jag får bestämma blir det nog spaggetti och pasta samt lite vitlöksbröd, mmmh!

Lite nytt som har hänt är att jag har fått jobb på Guldfynd, alla dom som står mig nära vet hur mycket det betyder för mig, jag har pratat om jobb jobb jobb, pengar pengar pengar, framtid framtid framtid, hela hela hela tiden! Och nu var det min tur!! :D

Det är mycket på gång nu känns det som, tyvärr är det mycket som ändras mycket som ska ordnas pågrund av spräckta önskemål och att man inte kan lita en enda dag på att det kommer vara samma inställning som det var dagen innan. Ska bli skönt att jag och Sofia ska åka planera en dag tillsammans och bara njuta sen! Och eftersom jag är med i balkommitén så är det mycket inför att planera allt som innebär det. Jag är glad över att jag får se min bästa Jennifer under hela hennes baldag, hon skickade bild på hennes klänning tidigare idag och jag vet att hon kommer var den allra vackraste utav dom alla!! :)
Själv har bara ungefär sisådär 16 dagar kvar i skolan framför papper och penna. mh lycka!





RSS 2.0