It's not right but it's okay

 I don't want to cry more tears for you
so forgive me if I do.
Kanske behövdes
men varför ska det vara så?
uppsvälld av känslor
positiva & negativa
Just call out my name and I will be there
just to show you how much I care
man behöver inte vara ett svin
för att kunna bli "säker".

Promenad och käk med Carro strax
kanske beck med sällskap ikv,
kan behövas.


Sanning eller bluff??

Idag åkte jag och kusin Nathalie och jobba på en mässa i borlänge, "Magisk afton". Allt ifrån, healing, spåkärringar, stenar,ljus, piercingar, tatuering osv osv osv. Det fanns inte mkt att göra men välförtjänta pengar + att vi fick göra en sak gratis. Och vi valde att spå oss vid samma tjej jag spådde mig hos förra året. Vilket jag väljer att inte skriva på bloggen.Va även på en föreläsning , "Tidigare liv- sanning eller bluff?" som mammas ex hade. Det va intressant, nyttigt och kul.
Sen är ju frågan. Sanning eller bluff? Alla har ju olika uppfattningar och åsikter, bra kusligt är det iaf!

Nu ska jag äta FLÄSKFILÉEEEEEEEEEEEEEEEEEE,POTATIS OCH EN JÄVLA MASSA SÅS.


I was born to make you happy

If only you were here tonight, I know that we could make it right.
Sitter ensam hemma för mamma hon har gått till folkan och ska skaka rumpan så jag kollar på Idol, precis ätit glass med krossad choklad i och banan, det må jag säga är något alldeles extra gott. Om jag får nå besök idag eller om jag blir en ensam varg visar sig, på tal om varg gillade jag inte att Linda Varg åkte ut förra veckan, så nu är det bara att fortsätta hejja på Olle och Jay, Geir är inte så pjåkig han hlr.


Min favorit treåring

Imorse va det bara att trava upp och göra sig iordning även fast det tog emot riktigt mycket, både trött och sjuk.
Men väl där ångrade jag mig inte att jag stannade hemma för mina vänner fick mig genast på gott humör. Har faktiskt aldrig varit såhära skolmedveten eller motiverad NÅGONSIN! Bara fått G+ - MVG på mina prov nu. Till och med VG- på matteprovet. För ett år sen ska vi inte ens prata om betygen i matten :)
Klockan två stod Anna och väntade på mig, så tog vi en promenad till Teds dagis och hämtade honom, Hon lämnade sedan över honom till mig vilket gick super bra för honom, gosen min! Vi åt på donken med Nathalie. Och påväg hem börja det självklart regna, då påminnde Ted & sa : kom ihåg att du loooova att köpa godis åt mig.
Nu sitter han här o äter sitt godis framför tvn och det går knappt att få kontakt med honom. hm..
Ikväll hoppas jag på att mysa inför en fet 50"tv  ;) och vila ut till imorgon för då ska jag o nathalie och jobba i borlänge. kan bli intressant.
 


One way or another

Efter mycket om och men har även jag hamnat här :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0