gott och blandat

Idag är det valborg och jag har precis ätit lite spagetti och köttfärsås här hemma som jag har lagat ihop och innan dess var jag ute på promenad nästan två timmar med kusin Nathalie, ja det är väl så det blir när gymmet stänger precis när man har kommit ut ifrån omklädningsrummet... hehe.
Det var en skön promenix med mycket prat om allt och ingenting, viktigt som riktigt.
Och tidigare idag hälsade jag på en annan kusin Chaky, vi fick ta fram karlamusklerna och dra en sjujädra tung bänk kors och tvärs för lilla Nellys skull, där satt vi och fikade med muffins. Ja som ett par riktigt barbatanter.

Ja men som sagt, det är valborg idag och jag gjorde mitt i lördags, tillräckligt. gott och väl. Kvällen började tidigt på China Town med alla möjliga kvinnor, mormor, mamma, mina två mostrar, kusiner, Lina & Ida. Vi åt god mat och dom sjöng för mig en gång med första drycken... andra gången för andra drinken jag fick gratis av restaurangen och då hade vi ett bord bredvid som också fyllde år och självklart skulle man överrösta varandra! haha fy vad jag skrattade... och skämdes. På ett kul sätt såklart.
Efter det drog vi, dom unga våra kurvor upp till min kusin för att kicka igång kvällen, gjorde entré på silver och sedan trädgårn sista timmen. Jag hade såå kul på silver, Nathalie hade ju pratat ihop sig med Dj´n och då var det dags för sång för mig ännu en gång till! Japp, där stod jag i mitten av ringen och alla möjliga människor i olika åldrar sjöng högt för mig. ååå vad det var kul. Trädgårn för mig var ingen hipphipp höjdare, ändå borde det väl vara det en 18åring skulle föredra? Nejråå, jag hade kul med medåldersmänniskorna! ha ha ..

Min söndag var min värsta dagen-efter-dag...... Men att få lite parfym flaskor av farsan och Marie piggnar alltid upp en! Så vad jag vill komma med detta är att jag som vanligt, skulle aldrig prioritera krogen över viktiga människor i mitt liv, kanske för att jag har taskiga upplevelser pga alkohol i mitt liv, eller att jag känner mig som en 30+ :are, på gott och ont. Men någon gång ibland är kul! Jag uppskattar det mycket mera då. Så därför avstår jag valborg för detta år. Tycker det är något mer för 13åringar som tar första fyllan och gömmer sina ciderflaskor från polisen, ett gäng med vänner och god mat, lever livet på sitt sätt eller om man har en riktigt mysig familj man står med framför en jättestor brasa. Annars kvittar det för mig :)
Det är en sådan tur att vi alla är olika, ellerhur?!

Nej nu är det dags att tvätta sina rödrosiga kinder och hopp ner i sängen med teoriboken!
hejpahejpa!


När det är OK

Först och främst vill jag säga att jag tycker inte om att blogga, vilket som har satt sitt mönster (och där kan jag tillägga att jag inte gillar ordet blogga för mig, för det låter större än vad det är) så vi säger skriver av mig här, på denna sida. Jag vill ha en helt ny och börja om ifrån scratch. isåfall.
Men jag måste få berätta om en fika jag hade igår med Sofia, efter att har vart dyngförkyld i en vecka behövde jag komma ut lite. Vi tjålade, vi tjötade, vi snackade och vi mumlade ja sånt där samtidigt som vi tröck i oss en varsin tacotallrik som var sisådär. Vi pratade om allt möjligt, sånt där som vänner gör ifrån himmel och jord och vi kom in på ett samtalsämne då jag rättade mig själv och sa "nej men vad roligt för den personen, så ska man säga" (ingen nära, så ingen behöver spekulera) då säger soffan: "Nej, det är okej att inte hela tiden tycka allt är så bra för allt och alla" ungefär så. Bara man är tyst om det kom vi överens. Och för att göra en lång historia kort kändes det så jädra skönt när jag fick dom orden framför mig. Jag gick en promenad efteråt och tänkte på det, att det är OK att inte hela tiden önska alla sån lycka i huvudet (inte för att man ska tänka olycka!) mer eller mindre främmande människor som en gång gjort en less. Man kan bara radera bort tanken. Det kanske låter lite fåfängt, och nu kan dessa meningar blivit helt upp o ned och ni som läser kanske misstolkar det helt. Men ja. Det är viktigt att spara lite energi åt sig själv.

Efter att har spenderat lång helg med min fina så gick jag och Jennifer på bio på måndags kvällen, och såklart blev det den välpratande american pie. Ja vad ska man säga? Den var pinsam till en kul nivå. Jag skrattade hela tiden snorförkyld men attans så rolig. Ett måste!

Och när jag kom hem fick jag ett gulligt inlägg på facebook av min monster som berättade att bedårande lilla Freja hade ställt sig framför fläkten och sagt att hon får lika fint hår som Madde nu. Säger hon som har så fint brunt lockigt hår, blir så glad av dom små :-)




en salig blandning i inlägget

Nu har ju smartskaftarna på tv 5 gjort en reklam då en rakad kille ska raka sig lite ännu mera på huvudet samtidigt som han säger positivt något om att man blir ju bli känd genom att ha hår i armhålan under melodifestivalen!?
Helt plötsligt blir man lite känd MOTVILLIGT utan att ens veta om det beroende på hur man ser ut. Jag hoppas dom har kontaktat tjejen i frågan och gett hon en jädra fet summa pengar för att använda det i en reklam. Vem har rätt till att lägga sig i om någon har hår på diverse olika ställen? Ingen har ju bett någon att snooza sig in i någon annans hår???
Klart man bestämmer själv hur man vill se ut och klart man har åsikter!! Men bara för att jag inte skulle gå med orakad armhåla ska jag inte heller mobba någon annan. Svart som vit, tjock som smal, rödhårig, grönhårig, blond, brun, mycket smink, lite smink, dyr stil, billig stil, knäppa släktingar, knasig bakgrund, rik bakgrund - vad som helst - låt folk vara som dom vill! är det så svårt? Blunda istället för att vakna upp och gå in för att enbart ge bitch blickar. Omogna människor borde ta sig en funderar på hur deras framtid ska avslutas, för överlag så har dom nog inte gått igenom drastiska händelser i sitt liv då dom legat under i någon situation eller har någon i dess närhet som mått dåligt pga mobbning. Bara ta ett exempel, om deras barn sen i framtiden blir mobbad är det ok då? nej såklart det inte är då, för då är det ju deras barn. Men det är ok att göra en stor föreställning på någon annans bekostnad...? Ta en funderar där. Hoppas kvinnan är så stark som hon har gått ut som och kan skaka av sig detta.

Kollar lite på Sofias änglar samtidigt som jag skriver här och det handlar om två tvillingar därav en av dom som leukemi (cancer i blodet) och hon blir sämre under programets gång och Sofia ringer upp pappan och dom är på sjukhuset och Sofia samt byggarna börjar gråta.. Och dom som känner blödiga mig vet att jag gråter dubbelt så mycket då. Den friska systern säger att "Doktorn ska bara ta bort baskelurskerna i hennes kropp" och det slutade med att hon somnade in sen ... :( Dom samlade in pengar för hennes cancern och vore jag rik skulle jag ge så mycket mer än vad jag kan idag. Fy, jag får gåshud för livet är så orättvist.. Barn ska få vara barn och inte få kunna bli såhära sjuka :(


Imorgon ska jag och Rebecca plugga teori på körskolan hela förmiddagen och så blir det en körning.
Därefter på kvällen ska jag på smyckesparty med Jennifer i Nyhammar, det är väl bara att ladda upp lite kontanter då eftersom jag gärna samlar på mig allt för mycket smycken :-) På tal om det så plockade jag fram mina ettårs smycken, en jätte fin ring med pärla på, halsband och armband åå dom är så fina. Fick nå nostalgi där så jag och mamma ska kolla lite i gamla album snart och jag äta lite rostat bröd möjligen med marmelad, har inte ätit det på flera år och jag kommer inte ihåg om jag tyckte om det inte eller... koko.

Nu har jag skrivit av mig lite
och känns som att jag lägger det här på is ett tag nu :)




RSS 2.0