jag upptäckes och jag upptäckte

Sjujädrars i plånboken vad roligt jag har haft i helgen! Var ju nämligen "efterfesten" i helgen här i stan, och sen får väl folk säga vad dom vill över hur dyrt och bittra sig över det över att det inte höll ett viss måtto. Men jag kände iallafall att jag bjur till lite när det väl händer något här i stan eftersom jag är just en sådan person, som behöver en "rolig anledning" till att gå ut, jag skulle ju inte falla mig in i att gå på krogen en onsdag exempelvis bara för att jag har tråkigt. Till saken hör att jag hade riktigt skojigt iallafall och jag tackar alla som gjorde den bra! God mat och god dryck hela helgen.

Min mamma kom även hem ifrån Kreta i helgen och efter att jag fick jobb på guldfynd har jag lagt ut alldeles för mycket pengar på smycken när jag jag redan har så mycket så mina två smyckesträd och alla askar och burkar är fulla så kommer hon med med så mycket paket som jag bara öppnade och öppnade, det var ringar, armband och halsband...ringar, armband och halsband... gånger 6 gånger till ungefär :) Så nu är det dags för rensning, och även i garderoben :)

Hamnade på en blogg och riktigt hur jag kom dit minns jag inte, efter lite klickandes här och där så kan det lätt bli så. Var en mamma som nu flyttat till London med sin son och man. Och jag blev så fascinerad av henne på något slag, att uttrycka sig så starkt och bara våga flytta och vara i parken hela dagen och göra utflykter hela tiden, upptäcka världen och spendera all sin tid med sina käraste. Låter ju inge ovanligt alls, ellerhur? det är väl så det ska vara men helt plötsligt har jag blivit så böölig av mig att jag bara kan känna sån glädje för folk hela hela tiden, även fast jag inte ens sett människan, och det är ju bra! 

Nu klias det över exakt hela kroppen nästintill, händer och fötter är helt uppsvällda och svider av myggbett och knott och inte gjorde ivar överdrivan det bättre när jag drog på aceton??? och därefter kom på att det är ett annat medel man ska använda, som jag därefter drog på och då fick jag känna på svidande känsla, gjorde så ont så jag pep där inne i badrummet...... så därefter drog jag på tiger balsam, öh.. ja nu är dom mjuka och tjocka iaf, och bränns :)

Jag har min första och sista sommarlovs vecka och jag ska väl försöka ta vara på den och sova så mycket som möjligt, och bara njuuuta av sista året. SÅ SKÖNT!


RSS 2.0