torsdag 29 december



uppdatering av vidriga mardrömmar och julegos

Kan börja skriva av mig lite av mina mardrömmar som jag inte vill kalla mina för usch hur dom är!!
Ni har läst om mordet i Skåne? Iaf han som sköt hade ju klätt ut sig med en mask som en mördare i en film ser ut. Och jag fick äran att drömma om alla dessa masker inatt, jag blev jagad och jagad. Men listig som en räv som jag är så när jag snubblade omkull och alla masker kolla ner på mig hungrig efter att ta mig så sa jag att jag skulle hjälpa dom (????!!!!!!) och jag låtsades leta efter människor åt dom men när en *viss person* som hade gjort samma sak som mig så upptäckte dom att vi bedrog dom så vi springer å vad vi springer och den här personen lägger sig över mig för att gömma oss och upp flyger dörren och upp flyger jag ur sängen i ett skrik helt varm och trodde att det va min dörr som öppnades och att mördaren fanns här på riktigt också. Så jag har varit vaken sen halv 7 imorse. Och detta är bara en dröm av alla, "jag har bomber på mig, folk försvinner ifrån mig, jag blir utsatt för alla möjliga saker" jag blir helt förstörd av drömmarna, tänk om jag kunde drömma om söta lyckliga saker istället men det sägs ju att ju värre drömmarna är desto bättre. Så vart är allt det här bra då? alla dessa förändringar? Eftersom jag hade en bomb på kroppen en gång så kollade jag upp vad det menas med och det skulle ske en stor positiv förändring i mitt liv. Jag borde ju vara rik på saker och ting vid detta tillfälle =)
Alla säger att jag har för stor fantasi, ja och vart kommer den ifrån då? jag som inte kollar på något tv program då det innebär mord, snutar eller ens efterlyst!?

Men nog om otäckheter, julen har vart hel underbar ♥
Kalasade för två kusiner en 22a fast dom båda är födda 23e trots
att den ena är 30år och den är blev stora 8år. Vi tjockade oss med fika och jag o chaky blev inbjudna på disco inne på idas rum så vi dansade röven av oss med småungarna.
Och vi hade Ted hemma för lite "lilla ljulen" den 23e då vi gottade i oss pizza, öppnade paket, lekte med hans leksaker och så spelade vi schak på datan, haha stackars lilla pojk som är tvungen att spela det när faster inte orkar spela emil i lönneberga. Nåväl, han är så smart så han lärde sig på en gång (en annan har ju aldrig lärt sig)
Jag och Ted hade en sån där Ted och faster mysstund då vi kramades hårt och sa gulliga saker till varandra. ÄLSKADE BARN ♥
Och mot kvällen åkte jag till min gos för att fira honom :)
Julaftons dagen var jag hos farmor och farfar med pappa sen åkte jag hem igen för att fira med Mamma, micke och ena brorsan samt hans flickvän louella. Fick en massa fint i julklappar och pengar.

Nu lär jag sätta på facet innan jag ska möta upp sofia för en fika på stan!
Önskar er alla ett gott nytt år!


Minstingarna i släkten och Viggo hade ögonen på mig hela tiden, sötisen!









Det blev en salig blandning i inlägget, men äh ni hänger nog med.

Julklappsönskning

Fred på jorden? vore det inte en helt underbar julklapp? Varför har aldrig någon annan önskat det tidigare och fått det på självaste julafton?! Nej juste, det är en långsökt önskning som inte går att uppfylla och definitivt inte ge till någon. Men, man kan lova sig själv (ja vi som kan tänka och vi som bryr sig, även den där personen som har ett iskallt hjärta.. det kanske finns hopp om att den kan lära sig att bry sig om medmänniskor) och då kan vi lova oss att respektera varandra som vi själva vill bli respekterade, jag menar var inte folket i skolan på lågstadiet?! Redan då blev vi ju ituttade med den meningen. Se och lär! Under dessa omständigheter som har hänt i ludvika under helgen som är så tragiska och sorgliga så blir man att tänka att det är för sjutton jul, det är nu man ska vara samlad. Med nära och kära. Man ska kunna ge sin sambo en morgonjulig kyss och se de små liven öppna klappar tillsammans. Se deras miner, minnas deras miner, leva deras uttryck.
Alla har rätt till att leva tills sina sista andetag vill ta slut.
Så ja, jag kommer tänka på familjer som är splittrade under jul. Jag kommer fortsätta önska fred på jorden...

Och mina julklappar som jag vet att jag kan önska mig och få ligger under granen nu, men jag kommer alltid vara tjejen som blir så otroligt nyfiken veckan innan.. Jag vill bara öppna öppna öppna! (Fast jag vet nästintill exakt vad som ligger där) Jag älskar att få saker & sånt kan man ju inte begära att det ska växa bort, hallåå? ;) Så idag hade jag och en av kusinerna Julklapps öppning tillsammans, så tack Chaky och Henke för presenterna! ;)

Och listen up! Jag klämde in ett VG på psykologi A, jag är så nöjd och så glad!! Herregud, trodde aldrig kursen skulle sluta med alla dessa konstigheter vi människor bär på, sååå vad jag har kämpat. Men nu ska jag göra lite ordning och reda här i hemmet och kocka lite köttfärssås och spaghetti. muumma :)


bildbomb

Hujamej! I vilken ände ska vi börja idag då? Jag ska alldeles strax åka till smedjebacken för att äta lite gott hos Mickes mamma med honom och mamma. Blir nog troligen julmat, lagomt så man hinner tröttna på det till självaste julafton, vi har ju trots allt ätit det en hel vecka i skolan ;)
I fredags drog vi tjejer ihop oss till laggarudden hem till Rebecca, vi åt gott, vi drack gott (kanske lite för mycket till en början) vi dansade, vi stojade, vi snackade, och vad vi skrattade. En helt underbar kväll med andra ord!

Och angående tragedin som hänt här i stan har jag ingen riktigt lust att kommentera allt för mycket offentligt, kan bara säga att jag tänker på de anhöriga, det är fruktansvärt och så orättvist!!

Annars då, ja vi drog oss en vända till skogen igår så jag körde lite bil. Det gick som på räls, här går det undan! Tycker jag iallafall :D











Lucia

Ja, lucia idag då. Blir väl nå ståhej i skolan som vanligt, och på kvällen ska jag ner till vasa skolan och kolla på lilla marcus. Men innan det ska jag på lite ärenden och hinna hem till fammo o faffa. huamej.
Igår köpte jag mer julklappar, billiga och dyra. Eller ja, en dyr på nätet och fyra lagomt billiga. haha men det är kul att köpa presenter, jag är finurlig på det oftast.
Nu är det bara julklapp kvar till min kusin!
Och inatt då, jag måste ha sett i syne annars vet jag inte vad.. Var hundra på att det var mamma som öppnade dörren och kollade in på mig och jag reste till huvudet sen dunka ner den i kudden igen för att somna om, och jag hörde nå pill ute i hallen (och trodde att hon skulle till jobbet) men .. när jag väl vaknade och kom ihåg allt det där kom jag ju på att hon jobbar eftermiddag idag. Så annars är jag helt virrig i pannan, drömt eller så var det... någonting annat. Men å andra sidan har jag börjat drömt jätte knasigt, skulle gärna vilja kunna tyda drömmar och se vad dom betyder. om man nu vågar ? ;)

Nästa vecka blir det iallafall chill eftersom allt ska vara klart denna vecka,
ledig måndag vad det ser ut som? och så går vi till den 22a.
Och den 23 december fyller ju tre nära och kära år så det blir fullt upp! Plus att vi får hem Ted och ska ha "lilljul" med honom :)

gos

Jag myste med världen sötaste Savannah igår, hon var lite grinig när vi kom dit eftersom hon precis hade vaknat men när hon hamnade i min famn så somnade hon så sött, det var så rofyllt och hon försökte med allt vad hon kunde att hålla ena ögat uppe, men så drogs det ner av trötthet - upp igen - sen ner igen. åå söto!!

Jag har fattat att jag inte ska gå till datan en känslig morgon och lyssna på musik och trycka upp en viss sida som ni alla andra verkligar älska' men som jag tycker mindre om.

Nu blir det skola och evelina ska ha idrott idag så då är det ju bara till o vara med !
Sen hem och plugga igen ...

pussipuss

tjingtjong plingplong dingdong

Jag blev tillsagd att skriva av Evelina, så jag tar en liten paus i Psykologi plugget - för har ju bara skrivit FEM sidor i söndags om allt och ingenting, nu börjar en ny hemtenta. Note to myself, börja arbeta med uppgifter I TID. Jag blir alltid sådär överstressad och allmänt galen när jag börjar såhära sent. Ska även fortsätta med Marknasföring om KappAhl vad jag gjorde där.....innan det blir säng för mig! Ungefär så vill säga vid nio tiden ;) & så får vi inte glömma julkalendern, den är ju urskojig! Äntligen lite kul och inte tecknade animerade tokigheter. Börjar kolla på julkalender i äldre ålder men inte när det egentligen passade in i åldern? hehe.

Ja vad ska vi mer säga då, jag hängde tvätt nyss. Just för att underlätta för mamsen när hon kilade ner till affären. Vi ska mysfika lite alldeles strax med lussebulle och pepparkakor :) & har ni provat tacopajen? utsökt. Jag är lite trött också känner jag, var nog vaken ända till elva igår... hahaha. Samma där, herregud man var ju vaken till tidigast elva redan i tidig åldern, och det slog tillbaka även det.
Jag har sprungit runt och letat julklapp till Ted, nothing. Så han ska nog få en radiostyrd bil... även fast han bara är fyra. Jag tycker det är lite tidigt, men enligt pappan hans kan han handskas med en? får väl bli en minisak :) Och jag har endast köpt EN julklapp hittills, något som jag skrattar åt varje gång jag tänker på den. Och ska köpa en till imorgon åt min kusin. Ja, sen då? säger ingen blir det inget. Trött och drygt att bara tjata och försöka slinka in sig på sånt sätt. Lite kan man ju tänka.

Nu har jag ingenting mer på lager, jag är glad & har odlat lite plugghjärna (och jag hoppas verkligen att när jag får barn att dom blir pluggisar, att hjärnan bara finns där!!!! förstår inte varför man som liten tyckte det var helt knäppt och tokigt med dom som kunde allt) ♦ to call someone else stupid does not make you smarter

Nytillskottet i släkten, kusin Sabrinas första lilla dotter Savannah.
Så liten, så ömtålig och 3205g kärlek.


älskar't

Just nu sitter jag med en varm choklad kopp och två små julchoklad bitar till. Och bussen går inte förens om en timme, hur underbart? Samtidigt går Jims värld på tv så man får skratta lite.
Och sjuk har jag vart den här veckan, så går det när man ska myspysa med en sjukling, men det blev lite äventyr igår ändå och så stannade vi till så jag fick äta lite rödspätta, mums :)
Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag till sen är det full rulle på Kappahl igen!

RSS 2.0