här igen

okey, ett inlägg till idag. Wow tre på två dagar, rekoord? ;)

Jag har nyss fått balkong-besök av Chaky & Henke, samt deras lilla knodd Nelly, hunden alltså. Som försökte hoppa upp på min balkong, hon var det liv i må jag säga :)

Nu ska jag faktiskt unna mig ett skumbad med allt som innehåller tjejsaker och noppra ögonbrynet sen lägga till lite färg där. Sen blir det hollywood fruarna. Jag SKA köpa Marias inredningsbok sen, jag bara SKA ha den. Nej, såklart jag inte ska pryda mitt hem med toffsar om ni trodde det :) Men den verkar mysig och hennes hem också.
Och klockan tickar, 45 minuter på mig. Hurry hurry!

Jag bara lääängtar tills nästa resa!


inget knäcker en lika lätt som

att kolla på när barn mår dåligt, jag kollade på cancersjuka barn igår på tv. Och chicken som jag som vägrar se på efterlyst och se på bäck on my own så kände jag efter en kvart på programmet: shit, jag kommer inte somna lätt ikväll. Både jag och mamma satt i ett varsitt hörn av soffan och vi undvek att kolla på varandra efter att hon försökte nå mig med ögonen och sa: Visst är det sorgligt?.... Blir du ledsen? Jag rev i som hastigast & svarade kort. Klart jag blev! Klart vi både blev, jag ville bara hoppa in i tvrutan och önska att jag kunde säga till barnen att det kommer bli bättre. En dog. Och jag blev chockad av hur några av de nära kunde hantera det någolunda bra framför tv, men när verkligheten smäller till framför en så brukar vi människor ofta ha sett det värsta framför oss? Tänkt om och hur och varför och vad man gör då.

Jag kan själv säga att ibland nu för tiden ..okej, ofta låter som att ja drar upp depp-talk. Men det är sånt jag tycker är viktigt och som jag har lätt att skriva om för jag vill så hemskt gärna hjälpa andra och jag känner verkligen att jag känner hur jag brinner för rättvisa (fast vi kanske inte direkt lever i det i samhället, men de är en annan sak)och jag sitter inte å skriver om alla kläder jag inhandlar varje vecka eller tar kort på alla mina måltider, eller tar alla dessa "hej ny bild på mig igen"(tro mig, jag har försökt men nej kameran älskar inte mig alla dagar, och inte jag den för den delen) eller rå klagar på andra människor, anorexia människor till överviktiga. För det intresserar inte mig ett dugg! Så det är bara att läsa eller gå vidare :) okeeeey... jag kanske borde skaffa mig en dagbok istället och skratta åt det om 40år. :)

Imorgon är det två lektioner praktisk marknadsföring & info o layout B :D


här igen

Hej! Jag blev tillsagd över att göra ett inlägg, kan bli det sista eller så kan det bli början på ett nytt race.
Jag har haft ett lugnt sommarlov, slappat och inte alls gjort allt jag sa att jag skulle göra. Men det hör väl till, ellerhur? eller är det bara jag som är lat & tar tiden för givet ibland..? Har ju ett till sen så får väl försöka spika in precis allting då ;) Hann ju vara på gröna lund i regnet iaf, vilket visade sig vara superduper kul med soffis! Och du ska ju till Turkiet idag, så ha det så himla kul och njut av varenda stund över att vara borta♥

Och jag kom hem ifrån Rhodos i söndagsnatt, åååh vad jag bara latade mig där med mina goda drinkar vi gick och hämta hela dagarna och hela kvällarna. Vi hade faktiskt kul tillsammans, mamma och jag där. Kvällarna var fullbokade med sevärdigheter. Bilder finns på min facebook då ja inte orkar ladda upp allt här också. Vi mötta nytt folk som vi bekantade oss med och jag fick nya kompisar, en liten kille på flyget och några andra små killar på hotellet. Måste berätta då en 8åring satt på andra sidan av restaurangen och kollade mot mig, sen hojade han med handen vid höfthöjd och jag brakade ut i skratt. Ja, vi hade ju redan pratat tidigare så jag var ju inte helt främmande. Barn är roliga!

I veckan har jag hunnit sysselsätta mig med skolan & jag längtar tills psykologi på måndag! Har även firat min kusin Eddie som blev 10år. Jag hade glömt hur stor man egentligen är då, min kommentar när mamma fråga vad vi skulle skriva på brevet var först: Äh, han kan väl inte läsa. (kom på sek efteråt att det var ju han som satt o förklara återupplivning o lever för mig för inte så längesen, han är så smart) Vi hade iaf så himla kul, bara härjade och fjantade oss. Har redan bestämt oss att ja ska dit snart igen å umgås med han. Tänk att han vill det, med tjejkusinen liksom...

Så, hur kan det komma sig att jag orkar sätta mig här och skriva för en gångs skull igen? Jo jag är sjuk. Förkyld står på schemat men jag ska motstrida det värsta har jag tänkt, så jag har laddat upp med ipren, nässpray och sinova. Jag har planer för att få mat och mys ikväll så då måste man ta i ♥
Jag har även spelat låten Someone like you med Adele hela morgonen, tyvärr så har jag sjungit med och med en knaglig förkyld röst kunde jag inte ens försöka att låta bra. Lät som en liten grabb i målbrottet.. Tonen upp o ner! Men vad gör det ;)

Nu ska jag få köttsoppa och ostmacka så hej!


Två av alla kusiner, Eddie & Freja med glimten i ögat.

fullspäckad söndag

Blev bjuden på grillat med efterrätt efter efterrätt som var kladdkaka med glass o grädde sen kex o ost hemma hos mormor o Göran idag, satt sig riktigt fint i kistan det där och vi var där bra många timmar.
Gratis är gott! Men innan det kom lilltrollet hem till oss idag igen, och vi blåste såpbubblor och han gegga oboy sådär som småbarn gör och slutade med att han hade haft oboy över hela sig och fick byta kläder helt mot sin vilja! Men efter lite flygplans åkning i luften tills faster inte orkade längre så kom det faktiskt fram smilegropar. Men han hann ju även slå sig omkull ute när han skulle leka virvelvinden med sig själv och småsten slog hål i huden på han, och oj oj oj vad han tjöt... tårarna bara forsa tills han fick plåster plus ett extra, då vart han mallig. Plutten!

Hemma inatt kunde jag inte alls somna, timmarna kan ja räkna på bara några fingrar och jag behöver i vanlig fall mycket sömn. Grannarna partaja och det var varmt och för stort i sängen för bara mig, klockan ringde halv 9 då jag skulle upp och möta min farbror som var i Sverige och hälsa på. kul kul. & morgon dagen ska jag börja med att springa 5an, skönt.

lurven somnade så sött hemma hos gammelmormor.
Teds kommentar när jag väckte han: Jag är svettig bak i håret!! - Helt förskräckt...

HOLD ME NOW, DON'T CRY , DON'T SAY A WORD

Jag tröck datamusen till fältet där uppe man söker, och kom in på någon anti-virus sida när jag egentligen skulle söka mig hit? jag kom på mig själv efter lite tänkande vad fan heter sidan? justja, blogg.se, tror jag har tröttnar ut totalt på allt med datan o göra eller bara lite seg i bollen idag. Jag kollar på Oprah, Donalld trump är gäst med hela sin familj. Han må ha lyckats från topp till tå. Så otroligt framgångsrik och har en stor familj ifrån åldrarna 30år - 5år? som beundrar och ser upp till och går efter hans fotspår. Uppmärksamhet till dom som gör något med sitt liv och inte stannar bara det kommer upp en bula på vägen (låter som att jag förskönar och att allt är jätte enkelt men jag pratar personligt nu också, att bara man skaffar verktygen och ger sig f*n i att man ska klara det så kommer man en bit på vägen). Jag tror eller jag vet att jag är inne i min j*vlar anmamar nu och ser bara framåt :)

Ja, och min uppdatering är ju ingefär likamed noll. & allt med facebook, pallar vara inne 10 min MAX o kolla runt, jag fattar bara inte varför vissa skriver precis allting där? uppdaterar när det är dags för ex sex mer eller mindre, klagar om saker o ting som fan är nonsens som jobb,chefer&lärare pojk-flickvänner. Jag menar, säääääääg det till dom?? Vissa inlägg förstår jag mig bara inte på. Och vissa andra skriver ärligt,gulligt och roliga saker också SJÄLVKLART! :) Men varför ska folk ändra sig bara för att de sitter framför en dataskärm, är det så allting ska bli?Ex sånt man alltid hört i skolan lärarna tjötar om: Hej här är jag en person som mobbar. Men när jag går ut är en blyg liten nörd?

Ja, det var väl ungefär det jag hade i huvudet. Men annars lever jag lyckligt, och är allmänt nöjd med min status och livet. ♥ & jag bara älskar låten Hold me now med Johnny Logan.




RSS 2.0