When I come home they'll be damn proud of me

Inatt gick det upp för mig, jag vred, jag vände, jag ångra, jag ville, jag vill, jag rättade, jag insåg. Huvudsaken jag fattar, för det är ju trotsallt min blogg, jag som skriver. Jag somnade någongång vid ett denna natt igen fast pigg som tuppen är jag ändå. Blev klar på nolltid, jag kör på jeans och vit skjorta samt vita accessoarer idag, så nu jag sitter och knaprar på ett rött äpple samtidigt som Hoobastank spelas. Jag har smyg läst lite på olika sidor, gamla saker, bloggar och tidningar nu på morgonen och allt på något sätt berörde mig. Jag känner mig befriad på något sätt, visst låter det konstigt för jag har ju inte direkt vart instängd. men idag känns som en bra dag, och jag ska låta det fortsätta kännas så.

torsdag torsdag torsdag

vart ute och samtalat lite med sofi-soffan & har världens sug efter fasters lilla Ted. VÄRLDENS BÄSTA KILLE I HELA VÄRLDEN!! Han har blivit så himla stor och bara dumförklara mig i helgen hela tiden eftersom jag fortfarande ser han som en liten bäbbi, och det var ju fel såklart! hehe. glömmer aldrig när han sa "faster jag älskar dig". hjärtat bara smälter. 

Iallafall på tal om något helt annat, idag slog det mig en tanke ur mitt perspektiv (som ja vart med om) att alla j*vla onda, kalla hjärtlösa människor glider runt som en räkmacka, många iaf. dom åker inte på nå sjukdomar utan lever tills dom blir urgamla. & alla goda människor som är hjälpsamma och hela fadderuttan dom åker på det ena och det andra. än't det så ganska ofta? Nu menar jag ju självklart inte att vissa personer förtjänar olycka men aa.. det är konstigt.

idag sov jag ut lite för länge, så jag mötte upp sofia & cissi efter dom slutat och fika på bk's bra länge. underbart!
Nu ska jag käka macka och varm choklad med sigge...see ya


So twisted and totally wrong

hattjo prosit, på mig! Kom precis hem efter att ha suttit ute med min goa vän Lina ett bra tag, fingrarna är stela som pinnar och fötterna iskalla. Men inte klagar jag för det, ska strax gosa mig neråt i sängen. Vi träffas inte ofta längre, men ändå är det som igår vi gjorde alla toksaker, min tokpelle och jag! & ingenting förändras mellan oss fast de tar en tid innan vi ses ibland, har några sådana vänner och det är äkta ♥, Pollen har tagit sig och jag drar i mig medicin för det, eller sväljer rättare sagt. Hjärnan på fullvarv och ett fullspäckat schema står på spel.
• två matteprov + nationellt
• alla engelska nationella prov
• personligförsäljningsprov
• orgranisation & ledarskap
• näthandelsprov + administrations prov 1st/var per vecka ?
• företagsekonomi 2 prov + ett stort arbete om hur man bygger upp företag
ja, fick ja med allt......? inom 4 veckor. wiiho nu kör vi.... MEN nu, godnatt i hatt!


It's all about the money

Tack madeléne, varsegod madeléne där rök nästan 800:-

Och sen kommer mamma hem.. så tack mamma för nya sommar shoes .

everything is possible

Alla har väl mål, drömma och visioner och hur just sitt liv ska vara och hur framtiden kommer bli? för att nå fram till allt detta måste du tänka "är just det här bra för mig?" om inte, gör någontingt åt det. Ta för dig och du är inte egoistisk om du sätter ditt mående före allt annat. Men påvägen dit till din dröm kommer det alltid finnas folk som missgynnar din framgång och det kommer du skita i fullständigt!

förövrigt var min födelsedag helt okej. och på kvällen absolut mer än okej.♥

Blir bio med Sofia idag istället - reed riding hood.


smakar det gott så kostar det

Idag tog jag mig en tripp till Borlänge med Jennifer,där jag köpte två tröjor, smink och lite smycken.
När man har pengar då hittar man nästa ingenting? iallafall inte jag. Och det kanske ligger något i det.När jag kom hem var det ett gäng barn som kastade grus på en mycket mindre flicka, och flickan bad mig säga åt dom. Nåväl, jag sa åt dom att man ska vara snäll mot andra. Då kläcker en annan flicka ur sig på sitt språk till mig: håll käften. Som en annan unge översätter åt mig. Jag konfrontera ungen helt klart och sa att här i sverige där beter man sig. När jag gick ut igen stod hela gänget och vinka åt mig och sa heeeeeej.
precis som det ska va´! Nej, dags för en flytt inom kort tid känner jag :)
Imorgon grillning med tjejorna sen träffa ♥


LÖRDAGS PROMENAD

Igår var jag och åt med mina kära vänner på china då vi firade mig i lite förtid.
Jag har verkligen dom bästa vännerna, fick så fina & överraskande presenter. Helt plötsligt stod det ett mega påskägg framför ögonen på mig där det låg massvis med godis, IQ tabletter..hmm? och en kopp med rolig text, en fin dikt om just mig sedan sist men inte minst den överraskande presenten ;) Ni är sjuka! haha åhå som vi skrattade! Tusen tack, ni är guld värda!! ♥

Jag vaknade kring tio imorse, allert och hurtig som jag blivit drog jag på mig träningskläderna och gick runt hällarna, förbi abb och svängen upp mot lyviksberget - sen tillbaka med kusin Nathalie.
Tog mitt ett stopp hos andra kusinen Chaky och Henke där jag gosade lite hund (ja, hon var i knät hela tiden och fick bli kliad av mig, tror jag börjat vänja mig vid "lille" Nelly)
Kom sedan hem och gjorde lite käk åt mig och mamma sen somnade jag som en stock i soffan över en timme, och nu är jag ensam hemma då mamma åkte iväg och dansa precis och jag har klätt upp hon. Finaste mamman



I THINK ABOUT YOU BABY,AND I DREAM ABOUT YOU ALL THE TIME

Jag har precis skrubbat rent mig i duschen efter ett köttat pass på gymmet, har tränat både idag och igår så det känns bra, och mer ska det bli i veckan! Madde visade mig denna artikel idag (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12861990.ab) jag blir rasande, fly förbannad, ja allt det dära när jag hör sånt här. Sätter punkt för det nu o jag antar ni förstår om ni läser. Imorgon börjar vi kring lunch sen administration och matte frivilligt sen ska jag nog hem o gotta mat hos fammo o faffa...mmhmumma! Och på torsdag - klippning, fredag - china med tjejerna. :)


"Om du går så långt som du kan se, så kommer du därifrån se tillräckligt för att gå ännu längre"

Jag gick bara till ett idag i för jag har bestämt mig för att ta livmodershalscancer sprutan ni vet? Allt för mycket hemska sjukdomar nära mig nu så jag tyckte det var ett klokt beslut, dyrt men absolut värt det. Efter mycket babbel överallt om att man helst ska vara oskuld för att det ska kunna ge tillräckligt mycket effekt och är onödig att ta annars är nämligen inte sant. Dom sa att även kvinnor i 40 årsåldern tar sprutan nu, så passa på om du känner för det sen att man inte kan ha sex under behandlingen är bara myt som man kan läsa på olika chatt sajter.

 



Vem är du? vem är jag? levande charader

I lördags åt jag frukost med marcus ifrån bk's, hur mysigt och gott som helst :)
Och mot kvällen kom Lina hem till mig då vi började korka upp samtidigt som jag fixade både hennes och mitt hår. Sen drog vi igång singstar som gamla goda tiderna. Kring nio tiden drog vi oss mot lokalfesten och det kändes som att jag drog lite fort som jag kom dit. Jag är ingen festprisse längre, jag finner inge nöje med att supa mig stup full längre och låtsas vara någon jag inte är med folk jag aldrig skulle fjantat runt med annars. Jag festar verkligen inte ofta längre, I have my reasons och går man tillbaka ett och ett halvt år då var man igång, been there, done that. Nu prioriterar jag hellre andra saker före det. Jag gillar mer hemmafester med vännerna. Jag får höra ofta att mitt tänkande är som en 40 åring, ja jag har nog vuxit upp för fort på gott och ont.
Nu ska det bli företagsekonomi för fulla muggar och imorgon har jag och morsan bokat in en myskväll tillsammans!



RSS 2.0