:)

 1– Presentera mig själv. 
 2 – Min första kärlek.
 3 – Mina föräldrar.
 4 – Det här åt jag idag.
 5 – Vad är kärlek.
 6 – Min dag.
 7 – Min bästa vän.
 8 – Ett ögonblick.
 9 – Min tro.
10 – Det här hade jag på mig idag.
11 – Mina syskon.
12 – I min handväska.
13 – Den här veckan.
14 – Vad hade jag på mig idag.
15 – Mina drömmar.
16 – Min första kyss.
17 – Mitt favoritminne.
18 – Min favoritfödelsedag.
19 – Detta ångrar jag.
20 – Den här månaden.
21 – Ett annat ögonblick.
22 – Det här upprör mig.
23 – Det här får mig att må bättre.
24 – Det här får mig att gråta.
25 – En första.
26 – Mina rädslor.
27 – Min favoritplats.
28 – Det här saknar jag.
29 – Mina ambitioner.
30 – Ett sista ögonblick


Kvällstankar

Jag drog mig raka vägen ner till leksaksaffären idag och ordnade praktisplats där! Dom var trevliga och jag var ute i god tid, känns väldigt bra kring det!

Over and out, min blogg så här kommer mina tankar, mina känslor och funderingar. Jag önskar jag kunde lära mig känna dig och kunna få en gnutta "förståelse" över hur du resonerar, över vad du har valt under tidens alla med-motgångar och prioriterat. För jag förstår verkligen ingenting av dig. Helt otroligt, för du & jag borde egentligen förstå en hel del om varandra. Det är ditt vägskäl, dina val och beslut och ingen kan påverka dig på något sätt längre. De eventuella chanserna du haft o inte tog finns inte ens på kartan längre. Man gör det man mår bra utav, eller? Men hur fan kan man må bra utav såna val? Mår du bra? egentligen vill jag inte ens lägga tid på att gå och tänka på hur du mår. För du tänker inte på hur jag mår. Jag är så arg, så jävla besviken rent ut sagt. Och jag är less på att tänka kring det hära dag ut till dag in och andra får se all min negativ energi som paserat förbi mig under tiden men du, den som borde få all den negativa energin ser den aldrig, aldrig i ditt riktiga tillstånd.- Du lever i en värld som inte ens borde existera. Du beter dig på ett otroligt fegt sätt och har aldrig kunnat tagit ditt riktiga ansvar, ansvar till andra är du bra på. På utsidan är du så bra, så otroligt fin. En man kan vara stolt över. Synd bara att du inte får fram den sidan längre. Att ha levt på ett sätt sen vänds att till något helt upp o ned är inte hälsosamt. Det är inte bara en du förlorat och sårat. När minnerna tränger sig in i mig blir det bara jobbigare, för vissa kanske det funkar att ha en liten "ask med minnen" man kan "plocka upp" och må bra utav dom. Men för mig blir det bara jobbigare, otroligt jobbigare. För jag vet bättre än det,jag vet att sanningen o verkligheten går före minnerna. För att ens kunna ändra situationen lite måste jag börja jobba på mig själv, ändra mina tankar och tänka på mig själv. Jag är inte egeoistisk för det, utan jag bidrar på ett fel sätt om jag förtsätter såhära för din skull!  You don't really need me, you just keep me hanging on. Set me free, why don't you? Get out of my life and let me sleep at night.

nobody knows

1. Jag har insett att min senaste kyss.. var unik och betydelsefull, fylld med kärlek och längtan
2. Jag lyssnar på.. mig själv. nej men musik? oh,nästintill allt! 
3. Jag pratar.. fort och när jag är nervös pratar jag så den inte förstår och jag bara rör till allt.
 4. Jag älskar/tycker om.. att dansa. Jag tycker om att äta gott och spendera min tid med dom jag tycker om.
5. Mina bästa vänner är.. dom mest tokigaste, så nära mig så dom krypt in genom mitt skinn och borrat sig in i mitt hjärta föralltid. 
 6. Min första riktiga kyss.. haha..den bara hände, i min säng till och med.
  7. Jag avskyr när folk frågar.. hur det är vill att ja ska berätta när dom inte ens har tid att lyssna eller lägger tanke kring det.
 8. Kärlek är.. helt underbart, det bästa! Vad vore man utan det?
9. Någonstans, tänker någon på.. att dom skulle haft någon som mig,
 10. Jag kommer alltid att minnas.. När jag skulle hjälpa mamma städa när jag va 6-7år och börja skura på väggarna och garderoben, allt blev genomblött.. sen dess hatar jag att städa.
 11. Jag är hemligt förälskad i.. Brad pitt.
12. Sist jag grät var.. framför en film som va en ren kopia av min situation.
13. Min mobiltelefon är.. en tlfn jag inte ens kallar för min, fyfan för den.
14. När jag vaknar på morgonen.. vill jag gärna ligga o dra mig länge
15. Innan jag går och lägger mig.. vill jag vara helt fräsch och tänka på något bra.
16. Just nu tänker jag på.. att jag saknar dig och snart är den december
 17. Bebisar.. älskar jag! det är det finaste man kan ha
18. Idag har jag.. myst med M och vart på julskyltning med J
 19. I kväll ska jag.. äta gott
20. I morgon kommer jag.. plugga..
  21. Jag vill verkligen.. bort på långt borta, ifrån alla andra med dig.
 22. Just nu känner jag att.. jag skulle behöva sömn.

I know what love is, Do you?

Hela helgen har mest bestått av att bara ta det lugnt och mysa. I fredags åt jag ute med N:et och kollade sedan på Idol tillsammans, fel person åkte ut men det gör ju inget, OLLE OCH JAY ÄR JU KVAR.
Jag höll på och somna hela tiden hemma hos natta,så när jag väl var hemma hos M somna jag som en stock.

Lördags morgonen var väldigt mysig, lite blöta kläder fick man bara, men det va det värt! Jag hann sen bara hem och spendera tiden i duschen och fräscha upp mig, sen var det dags att ta en iskall promenad till willys med Jennifer.
Jag åkte sen till M igen....(he he ) och vi åt pizza och kollade på Tomten är far till alla barnen, somnade sen igår IGEN fast i hans soffa. Jag förstår inte VAR jag får min trötthet ifrån.. Hårt liv att vara i mina skor!
Han lämnade mig och drog sig en vända på krogen så jag nannade mig själv igen i sängen med boken, Pilotens fru , Som nu är utläst.

Jag åkte hem vid två och då var det bara att byta jacka, på med mössa och vantar och ta bussen upp på stan med jennifer för att kolla vad julskyltningen hade att bjuda på! Kan inte skriva vad jag fick med mig hem men det va mycket gott och smått, (faktist inte bara åt mig) ;)

Han åker till tyskland idag och (om jag har tur) kommer han och säger hejdå igen. Kvällen ska bestå av Ensam mamma söker, sista avsnittet för sjutton! & Film, med godis..



Utsliten -

GANSKA MYCKET.
Men fan så kul vi hade! Det va kul, det va grymt! Hade nästintill glömt bort hur kul det va att dansa. Dansa är något alla borde göra, svänga på höfterna och bara va inne i nuet. Sen vaknade jag inatt av att det ringde jag svara trött o irriterande, efter en minut ungefär fråga jag "Vem fan är det förresten?" - den hade ringt på dolt.
- DIN BROR, CHRISTER! hör du inte? - näää jag hör inte...

Min röst låter som en röst som är ganska nära på att lägga av, lägga sig på andra sidan ungefär.
Och min feta frukost som jag drömde om innan jag gick och sov är inte alls så lockande längre när den står framför mig. Fick i mig en macka..

Vitamin well och buss snart.

IDAG SKA DET BLI FÖRÄNDRING, både här och där. It's enough.

När vodkan gjort oss vackra

TJEJERNA RAMLAR IN OCH NU ÄR JAG TAGGAD.


Hold your head up high

Igår va vi ledig så jag och Jennifer kilade upp på stan och lunchade på China, mmh. Det va så skönt att få koppla av med hon och bara prata strunt, eftersom det inte blir så jätte ofta vi ses längre, vi vet iallafall vart vi har varandra. ♥

Jag köpte även en jävla söt röd klänning på ren svenska till Jul. Hur fräsigt som helst kommer det bli. Slutade även med att jejje gick in och prova och fick med en i påsen. :D

Mamma jobbade natt igår så jag blev ensam hemma, väldigt skönt faktiskt, Hade jag haft möjligheten hade jag gärna flyttat hemifrån nu, (fast jag tar gärna sovsällskap) hehehe.. 
Jag hade sånt trist humör igår mot eftermiddagen så kollade på film och bara grät åt den.- The last song. Fick mig några tankar att fundera kring.

Ikväll är det Sune och Doris som sagt, OCH JAG ÄR INTE ETT DUGG TAGGAD JUST NU. Drygt med skola imorgon också.........Jag vet inte riktigt varför, min kropp bara bestämde sig för det imorse. Men snart dags att korka upp vinet,och försöka göra sig tjusig till outfiten. Sen invänta tjejerna som kommer hit innan vi åker upp. :)


Den allra bästa


Med ena foten innanför

Hp hade mässa idag
Nervöst
lite febrig
Men gick susen bra
lika bra som att mamma vann en tävling
och jag ropar : wioohoh inför alla tysta people
(de bara kom,prc som allt annat pinsamt)
alla börjar rå skratta & applåderar...
tackar tackar..hehe

ledig imorgon och det tackar jag för. SÅ TRÖTT.
Köpte även en present bara sådär åt mitt N idag.
Hon sa att det gjorde hennes dag.

Nu damer och herrar, Biggest loser, sen koppla av med ett bad.



Like a prayer

When you call my name, It's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power


MITT N, CHARDONNAY OCH IDOL VÄNTAR.


Finns det en vilja finns det alltid ett sätt

Jag sov länge länge idag, ack så skönt det var.

Jag tog mig en promenad till fammo o faffa sen, Dom är så bra. Farmor vattna blommorna och tyckte även att farfar skulle ha en liten skvätt i huvudet, Och det fick han! Vi pratade på en hel del om när jag va liten, bla när jag ramla på cykeln och farfar låtsades ramla för att jag skulle sluta gråta, Då sa jag åt han på skarpen (som jag va väldigt bra på att göra när jag va liten) Att han inte alls ramla elr hade lika ont som jag! Farma plåstrade även alltid om mig och sa ALLTID "Det går över när du gifter dig", Kommer jag aldrig glömma. Sen när ja o faffa kasta en död tants sko fram o tillbaka på dammen, och farmor gillade det då inte...! haha. Skavllra även jämt till farmor när farfar prata med en annan kvinna. ;)
Dom fick även besök av en vännina till farmor som kom med en blomma ifrån deras matförening eftersom hon är sjuk. Hela hon lyste upp och jag blir så glad när jag ser dom glada.
Men guuuh vilken humor di dära har! Jag blev helt chockad o till mig över hur dom pratade...hahaha. Humor blir man aldrig för gammal för.

Efter en obekväm sanning, hur klarar vi oss då?

Windows live 2011!?

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKIT SÄGER JAG BARA. fattar noll, jävla skit data som uppdaterar sig, Och går inte att avinstallera. Hejdå MSN säger jag!

That's make me sick

Jag är så trött hela tiden pga någon konstig anledning, och skulle behöva en stor fet jävla energikick! Men den känns inte vara i närheten på långa vägar. 
Slutade kring halv tolv och då kilade jag upp till mitt N(som vanligt,mer elr mindre) Och vi uppdaterade oss.
 
På bussen hem sitter jag och lyssnar på musik i mina egna tankar, där sitter en ung mamma med sitt barn i vagn och en alkis går på, börjar prata högt med kvinnan och babyn och man märker att hon inte vill det, SÅKLART får han syn på mig.(Enligt honom har han sagt i ungefär 2 år att vi bott  grannar en gång i tiden, Jag personligen har då inget minne av det) Så börja han fråga frågor efter frågor. Jag svarar nonchalant och kort. Sen säger han till kvinnan, att hon ska lära sin dotter att vara busig, - Som hon är! - och pekar på mig. och skrattar. Jag sneglar på honom men säger inget. Han fortsätter och rabblar upp killnamn och säger att jag va busigast på gården. Kände hur de närmsta på bussens öron växte och kolla. Slutade med att jag plinga vid willys, och GICK DÄRIFRÅN. phu. äntligen kunde jag höra mina egna tankar.

Jag har kollat klart på en film idag,(jag somna efter den ett tag) - Forever Lulu. Den handlade om en kvinna - Lulu som hamnat på ett psykhem och rymmer därifrån efter 16år och möter på sin fd pojkvän, som nu är gift & förlorat sin son. Lulu berättar sin hemlighet att hon fött ett barn för 16år som är deras. Så dom åker för att träffa honom. Mina ögon var då inte torra när han berättar om sin förlorade son.

Nu ska jag ta mig ett bad med bla rosa hjärtan som blir till skum.  





" Lay all your love on me "


THE WINNER TAKES IT ALL

" Hat förtär en människa innifrån, Och jag vill vara en hel människa. "


nu, tv. Svenska hollywood fruar, och pensionärsjävlar.
Dream sweet.

Fuckin' Perfect - P!nk

Jag har precis klickat hem jacka och kläder, feels good.
Idag fick jag ryck och plocka upp alla kläder på mitt rum, för imorse fick jag borra ner fötterna i klädhögen och göra plats åt det för att ens platta håret. he he.

Mysig sommar bild på mig och världens bästa mamma. Jag tycker det är synd för de som inte har en sån hära mamma eller någon i sin omgivningen för utan dig helt ärligt hade jag aldrig någonsin kommit såhära långt. Jag kan inte föstå var du får all din styrka ifrån, att dela med dig. till mig.Men som du har hjälpt mig! Living for the day, worries far away when I´m with you. Vi kollade på en video som jocke har mixat åt hon ifrån när jag va liten, dock är musiken väldigt sorglig och mammas ögon blev alldeles tårögda. Vi är varandras allt.
 Kärleken till dig är obeskrivlig, OÄNDLIG! You're the best. ♥


Raise your glass



Bild på kusin & mig sen oj..kan det va ungefär tre år? Ja temefan det är det nog allt. Fick syn på bilden nyss i en mapp och jag kommer exakt ihåg när det hära kortet togs. ♥

Det va allt rock´n roll igår. Både positivt och negativt. Men fan så kul jag hade!
Jag känner egentligen inget sug av att säga nå mera om kvällen. Ganska trött på patetiska människor som inte kan hålla sig till sanningen. Men det är inget jag lider av egentligen. Right back to you! HP KAN DET DÄRA OM ATT PARTAJA må jag säga. vi rockar. Mina fossingar höll på att gå av när jag kom hem, för gott folk, det är jävligt kallt och drygt att gå ifrån harnäs ganska rund om fötterna mitt i natten med två karlar bak i klackarna!

Idag är det farsdag, Är det en obligatorisk grej att fira? Varför har man en dag där man just ska fira att någon "är en pappa"? eller är det för att man är en bra pappa? Firar man då alla pappor, eller bara the good dady? Jag tror bestämt att man firar den som förtjänar det. Finns bra mkt konstiga dagar, men det är väl bara att följa med traditionerna år efter år.

Jag gick hem till fammo o faffa dit pappa även kom sen, så åt vi gott kött och fikade efteråt. That's it.
Ikv ska jag mysa ♥

Transformers

Nu ska jag och Ted kolla på transformers och strax äta lasagne. Vaknade halv nio av att Ted rusar in i mitt rum och bara stirrar på mig, slutade med att han skrämde mig och jag honom. Sen hoppa han upp breve mig och vi kolla på barnprogram en lång stund. Skryttisen är så mysig. Sen skulle jag göra ärenden på stan med Amanda och han börja nästintill gråta för jag skulle gå, så han blev med oss på stan. Vi har även målat våra naglar röda nyss. HE HE. 

Sen blir det långt bad och börja göra sig iordning för kvällen! Harnäs klubbstuga, be there!




Nattens sanning



Mysis bild på mig o ewis från idag.

Godismys och fjant med min favorit treåring Ted idag. Skryttisen min sa även att han va kär i mig och att jag va hans tjej. åååh, han är så rolig! Han säger så mkt o gör så himla mkt som man inte tror att det en treåring ens kan ha i huvudet. Han har nog fått det av faster sin ;) Sen blev det mat o mys med andra favoriten.

Jag vet inte hur jag ska få ner i ord för hur jag känner, Jag är helt enkelt lycklig! Och känslan är enorm. ♥
Jag försöker helt enkelt komma på hur man ska kunna andas samtidigt som man är lycklig med dig.


"Big girls don't cry"?

Idag drog jag iaf min första vurpa, rätt nerför backen mot Vasaskolan! Jag kom på hur kul det va att glida med skorna så jag gled och visa mina moves, då tog Jesper första bästa tillfället och putta mig så jag gled rätt ner som bambi på hal is, jag hoppar då upp på sidan (snön) där jag glider ännu mera. får stopp på farten till slut och alla skrattar åt över hur kul det såg ut.. Jaja, tänkte jag, Han ska allt få. Saken är det att det hände ingenting när jag försökte putta till han så karln puttar mig bakifrån igen och pang bom tjoflöjt där satt jag på röven min. :)

Jag lyckades även få stekhet sås över min arm idag,den blev alldeles röd och nu är det fortf lite svullen..HE HE.
Gjorde även engelska bokrecensionen idag och jag må säga att jag är duktig. 

Tog mig tid att fika med alex idag. Vi är bra. Vi pratar verkligen om allt.
Här är det inge pinsamheter eller hemlisar icke!

nu är jag trött och skriver inge viktigt..adjö.

TAGGAR SOM FAN INFÖR HP´FESTEN.


Världen utanför

Kort dag idag
behövligt o skönt
Skratt, fjant
små röda kinder
pirrigt
Halka
Snöbollskrig
fika
och kall dag.
ÄRLIGT,
Jag är lyckligast i din famn






-

♣ I saw a tear in your eye. There was a tear in my eye too, But it was with anger


sorry seems to be the hardest word

  1. - äntligen är låten hittad. letat efter den ett bra tag nu för jag har gått och nynnat på den hela kvällen. så bra. Mer behöver jag inte säga om den.

    Det var bland en utav de segaste morgonen jag haft på länge imorse, jag va inte alls motiverad till att gå till skolan. Väl framme hade vi Sv och Mauritz skulle berätta en spökhistoria, jag fortsatta va trött och la mig på mina armar över bänken och halv lyssna på hans historia, rätt som det va så hade jag båda armarna i luften och skrek till som alla de andra! snacka om girl-klass. Kan låta lite lamt men han kunde sin grej må jag säga.
    Vi hade bra kul senare i skolan, kan ju inte säga vad vi gjorde för då avslöjar jag ju oss ;) men jag kan inte tänka mig en annan klass att gå i än den hära. Den är såå bra! Vi ska även ha HP fest på lördag, blir nog sköj.
    Eng lärarens citat till mig idag var : Du får inget körkort om du inte klarat att köra i en rondell, så det är väl dags för att köra in i rondellen och läsa klart en hel engelska bok på en och en halv dag! wöööhöh

    Ja, människor det snöar. Alla skriver om det och jag har ingenting o säga förutom att jag höll på att dra omkull mig påväg ifrån skolan med högklackarna. Gled som på en räkmacka.

    Jag kikade in hos moster och pratade med mitt N, jag blir glad när hon är glad. När alla min nära är glada.

    Nu ska jag ta mig en ostmacka med paprika på  + (OBOY SÅKLART!!) sedan kolla på Desperate houseiwes. GODNATT SÅ MYCKET.

han blev hennes hon blev hans, han blev hon och hon blev han,

Hon ser på han
med en intensiv
sexig kärleksfull
livslång blick
Som bara han
kan få hon att göra
Hon andas fortare
tyngre
Bara han kan ge hon
det hon vill ha

-Han samlade det splittrade
Och gjorde hon tills hans


Det man sår får man fan skörda

Blev hemma idag i från skolan. Jag sov ingenting inatt fast jag var jätte trött, somna vakna om och om igen. Brukar ju vakna ofta men nu när jag väl somna höll det inte i särskilt länge. Så då var det bara att välkomna huvudvärken och min lathet övervägde till att stanna hemma med min ovän-sängen.

Jag tog mig en kvällspromenad med mig själv nyss,
Jag råder er goda som onda människor, gå förfan inte ut med tunna kläder!
Slutade med att jag rulla in helt genomfrysen inne på affären och fick köpa halstabletter bara för att kunna vara inne där några extra minuter och få värme. Slutade med att jag varken kände tummetått, Slickepott, Långeman, Gullebrand och Lillevickevire, mitt ansikte blev så kallt så det gjorde ont i käkbenen och förvänta er fan inge värma på en gång ni kommer hem om ni bor hos Ludvika Hem!

Nu ska jag ta mig ett riktigt skönt bad med skum och leka lyxfru..................... ;)
Det låter som att det blir mys till kvällen.

you


på spaning?

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng i mitt mysiga rum och kolla på filmen "På spaning med Bridget Jones".
Jag har sett filmen alldeles för många gånger att jag kan den utantill, Hon är så äkta att just hon gör filmen bra på nå vänster fast den egentligen är ur kass. Men den lockar mig ändå just nu när jag ändå inte har någonting bättre för mig ensam.

Klurar på lite saker, när går man över gränsen? När säger det stopp? Vad ska accepteras och inte ? När vet man om det är äkta eller fejk? Om det är huvudet eller hjärtat som talar? Om man verkligen ska satsa helhjärtat och göra allt för det man vill? Prioritera saker o ting, vad är viktigast och vad är bara skit? Vem fan bestämmer allting, du eller "ödet"?
När jag rabblar ner allting och ser orden inser jag att jag vet exakt vad allt det dära är för mig, Jag vet vad jag vill och jag vill det nu.


Det är så logiskt alla fattar utom du - du har inte en aning

Tänk om du kunde vakna upp ur din patetiska lilla värld där allting handlar om exakt bara dig, Bara öppna dina ögonlock lite, så du får in lite solsken i ögonen. Då, då skulle du nog förstå varför läget ligger till såhära.
Fast egentligen..varför skulle du inse det ?
Blir ständigt påmind om dig, Och sanningen är de att jag vill inte ens bli det. För det finns ju knappast någonting just nu du gör som är bra.

Något som gör mig extra glad just nu är mamma, när vi var påväg hem idag sa hon : försten hem!
Och båda börja springa mot porten, - Jag vann. Hon är rolig, min mamma. Som förra vintern, vi satt o prata och myste hemma i värmen och pratade om känsliga ämnen, Sen helt plötsligt säger hon, sätt på dig jackan & vantar. Sen sa hon inge mera och svarade inte hlr på mig när jag frågade varför. Vi gick ut på baksidan och där säger hon släng dig baklänges så gör vi snöänglar. Och jag blev så paff och bara skratta sen slänger hon sig bak och gör en ängel, jag med. precis bredvid hon. Sen sprang vi in och värmde oss och kolla ifrån balkongen på våra änglaravtryck i snön. She is my hero.

Igår kunde det varit bättre, men även sämre. Jag hade iaf kul på dansgolvet och var även kul att träffa alla människor. När alex kom mot mig och sa , madde? Vände jag mig om och hoppa på han och krama han hur lääääääääänge som helst!

Skola imorgon, och det känns som om jag inte gjort särskilt mkt på mitt lov, varit med dom jag behövt vara med.
Men min plan att åka härifrån inom kort verkar jag inte ha kommit långt med. Jag behöver något mer än det hära just nu.

I gotta feeling

Gårdagen spenderade jag först med mitt underbara N, hon kom hit och åt frulle och kolla i våra fotoalbum, haha vilka minnen! sedan gick vi upp på stan och lunchade.
Mot kvällen va jag med Caroline, hit och dit fram o tillbaka var vi överallt. Sen åkte vi hem hit och kika lite på Idol med mamma o micke, dom plockade fram olika kex, ostar och godis. 
Sen åkte vi bil med Husse i hans nya bil, runt runt och runt. Sen till Gonäs i utkiksplatsen och kolla, va riktigt fint fast det va mörkt ute. Så kolla vi på alla dessa stjärnor och leta efter alla olika namn dom har. =)
- Mysig natt och du gör mig så glad.

Fick göra mig iordning direkt när jag vakna och möta mamma & micke vid china där vi skulle äta.
Nu är jag sååå mätt! Känns som allt jag gjort är att ha ätit ute den hära veckan.

Nu väntar ett långt skumbad sen är jag redo att klä på mig mina halloween kläder,  ROCK THAT BODY TONIGHT!


You light up my life,



"men sluta fota mig hela tiden när jag försöker äta faster, Jag vet att jag är gulligast redan."

underbara skatt
,
nu blir det godnatt.


Never say never

Jag har ingenting o säga för tillfället, för börja jag skriva det som finns i hjärnan kommer jag aldrig sluta. och inte heller kunna publicera det. Så jag väntar tills det är dags. till dig. <3
Jag har iaf precis kommit och är riktigt trött och tänker sova ut hur länge som helst imorgon bitti. MINST till 12.
lite ärenden att uträtta imorgon.. :)

Men jag är så sjukt taggad till halloween festen på lördag. FYFAN rent ut sagt vad skönt att få komma ut på banan igen och HA KUL! Får ju även träffa min älskade Alexander Trygg som flyttat tillbaka till ludvika, JAG ÄR SÅ GLAD!
Jag ska krama om honom huuuur länge som helst när jag ser honom!! Kommer aldrig glömma när han sa att han skulle flytta, jag accepterade det inte först. Tillslut insåg jag att jag hade ingen talan. Han skulle ju självklart få göra det han ville. Alex blev mitt stöd, som jag kunde fika med i timmar,gråta och skratta för.Även bli irriterad på för vi hade ingenting o säga ibland! men det gjorde ingenting, han fanns ju där.min vän, min pelare. Sen bara drog han till stockholm - OCH NU HAR VI FÅTT HEM HONOM IGEN! Han är absolut en utav dom bästa & det vet han. människor som honom finns det inte många av!




Kiss me softly

"He whispered to me in the darkness as we lay together:'Tell Me where to touch you so that I can drive you insane, tell Me where to touch you to give you ultimate pleasure, tell Me where to touch you so that we will truly own each other.And I kissed Him softly and whispered back:'Touch my mind."

Igår hade jag en mys dag med Jennifer, vi köpte godis o kika film, Jag gjorde även mat åt henne. dock, åkte en hel del utanför stekpanna. Jag är duktig medans hon satt fastklistrad i köksfönstret och kolla när en ambulans kom och hämta en dam. Hemskt. Man vet aldrig vad som kan hända inom den närmsta stunden.

Idag tog mamma ledig från jobbet bara för att vara med mig, Så vi luncha på stan och åt på china,
Jag blir så glad när jag får tid med hon, för det är inte särskilt ofta vi får det nu för tiden. Hon är så bra. Så ungdomlig och härlig. Vi tog en promenad med en varsin kaffe i handen och bara prata. det va så skönt!  

Gick in till mormor och göran för att få lite kvalitetstid med dom, vi satt och prata jätte länge om intressanta ämnen, bra som dåliga. Mormor om någon är också ungdomlig! Hon rota i alla lådor för kung och fosterland och visa kjolar och prova dom. Så kul när hon köpt nya kläder - för det är prc lika kläder som vi, hennes barnbarn o barn har. Här är det ingen tant som går med rutig kjol och lila ylletröja inte!

Jag har blivit helt fast i den nya boken, "Pilotens fru". Jag är ingen bok älskare, verkligen inte. Men när jag hittar en bra, då kan ja knappt lägga undan den. 
 
med bra vänner, kommer man långt i livet.


ärlighet respekt och kärlek

SÄGER JAG BARA.


someday I will understand.

Läste ut boken dyngkåt och hur helig som helst inatt, somnade vid klockan två. Så nu sitter jag med ännu en till bok som heter Pilotens fru. "De har varit gifta i 16år och har en dotter tsm, sen en natt får hon höra att hans plan har störtat - inga överlevande har hittats. Mycket tyder på att Jack störta planet med avsikt, att han begick självmord." Jag har inte orkat börja läsa den än, sitter med min C-vitam jordgubb och är bra trött.
Vaknar fortf flera gånger om nätterna, men somnar om ganska fort jämt ändå. Konstigt så är det lättare när man sover breve någon. Kanske trygghet och säkerhet? vet vart man har varandra.
På tal om det har jag blivit barnvakt om två helger och då ska lilla ted sova hemma med mig, guuud så mysigt vi ska ha :) 

Man får väl drömma? drömma om spänning, romantiska eller heta sexuella saker, Ta dig tid att umgås med vänner/familj, exotiska resor med sin käraste, eller Sveriges minsta hotell och bara känna varandras närhet, testa nya gränser, gå över gränsen! känna att man lever och inte samma rutiner om och om igen. inte bli gammal i förtid och känna att man inte har gjort det man borde och bara kolla på människorna runt om kring och säga : äh. det ordnar sig.det blir nog bättre med tiden. Gö förfan ngt med tiden du har nu, upplev dina drömmar. Jag är nog en sån som ibland bara vill ha allting stilla, chilla framför tvn. gråta framför sorgliga filmer och ha kontrollen men även jag som alla andra har drömmar och en vild sida. Skulle kunna åka härifrån och ha allt packat under en minut, så redo är jag.
På att åka härifrån.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Kom precis hem, ögonen svider. kanske tvål i ögonen kvar? har ett helt glas med coca-cola breve mig som jag små smuttar på,den som håller mig vid liv just nu. Jessica skrev till mig & vi har inte hörts av på hur längesen som helst, på ruskigt länge. Min frbg tjej. Som är så galen & helt underbar. Kommer aldrig glömma första gången vi skulle ses, va det i femman tro? på sportlovet och vi gick mot varanda och bara skratta, väl framme skratta vi ännu mera & kunde inte förstå vad som var så kul. Tänk vad det ibland är så lätt att få fram saker och ting,allting bara flödar ur ens mun och andra stunder hur svårt som helst att ens få ut orden. Fast det borde vara enkelt!
Imorgon är det jag som ska färga Jennifers hår. Kommer nog bli urläckert. annars är det jag som ligger risigt till. he he.

nightlove.


DYNGKÅT OCH HUR HELIG SOM HELST

heter boken jag köpte idag.Verkar bra.Intressant.stark. köpte stay-up också till min utklädnad på halloween festen på lördag.
luncha med kusin (min nya högerhand) idag som jag inte blir av med.Vi tog en varsin macka på resturangen i Gallerian.Sedan tog hon hål i nacken/ryggen igen.blä.usch. När hon satt där och pep till (egentligen skrek hon som en karl) så fick jag till och med tårar i ögonen av skratt, & att jag kunde tänka mig hur ont det gjorde.
Vi va även in till Silver Dollar och checka in mosterproster som jobbar där nu, SÅ GÅ DIT OCH ÄT. om ni vågar.
Jag inväntar Jennifer nu för vi ska gå och äta.haha. låter som att jag bara äter.men det gör jag inte.eller kanske ibland.Äta bör man.annars dör man.äta gör man.ändå dör man.kortfattad idag. lika bra. varken säga för mycket eller för lite. adjöken,nu väntar boken.


EN FÖRÄNDRING I DENNA CIRKEL- OCH FLER KAN DET NOG BLI


GE MIG EN RESA LÅNGT HÄRIFRÅN, TACK


Nothing's gonna stop us now

Fick springa till bussen eftersom jag bytte jeans tre gånger i sista minuten och precis när dörrarna slog igen dök jag upp! Jag skratta lite för mig och busschauffören tyckte inte alls att det va kul utan kolla bittert på mig.
Ingenting som går hem hos mig när människor jobbar med tex sånt jobb och inte är trevlig, bussen va faktiskt tidig! N och jag gick till subaway och luncha där , har bara köpt viktiga små saker men även en röd väska som egentligen skulle ha vart en röd plånbok men ingen dög. Nu sitter jag ensam hemma med mina funderingar som aldrig drar sig ur mitt huvud och jag kommer inte fram till skott med det. för alternativen är inte särskilt bra, hur man vänder och vrider. Hoppas det går över med tiden. <3
N pluppa precis upp på msn och skrev, åh... nu förstår jag när vissa vänner säger att deras pojkvänner är för på,
hon är som min lilla karl. haha! Jag kan inte förstå hur jag skulle klara mig utan mina kusiner, hujedamej milda mathilda hundra gånger om. Vi kan varandra utan till & kan säga allt, verkligen allt. finns där i vått och torrt 4-life!
Nu ska jag hoppa i min mjuka svarta mjukisdress och slänga mig i fotöljen med filten, har tänkt börja läsa boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig. det blir gött, seeyaa


another day, another way

Vaknade sista gången vid halv tio och insåg att jag inte kommer kunna somna om igen eftersom jag vaknat flera gånger inatt. Så himla drygt att inte kunna sova en hel natt utan att vakna. När jag gick ut i köket ser jag Micke står och gör iordning världens frukost, det fanns ost, beacon, skinka, olika frukter, tre olika mackor att välja mellan, räkor, gustavskorv, paprika och massa olika kaviarer. Dock är jag lite kräsen så blev mer han som fick njuta av alla olika sorter. Men jag blev glad över att han gjorde det åt oss när vi knappt ses eftersom jag inte är hemma när han är det här. men men..nu gick han & jag ser att allt står fortf framme...hm menar han att jag ska ta bort det...? Han slängde även in pengar till mig bara sådär. :)

Ska kolla klart på våra bästa år sen bada och sätta på lite kladd så man kan gå ut idag,
ska ha en hel dag med kusin Nathalie , kan bli ngt att shoppa, fika och kanske bowla har jag hört talas om. :)


RSS 2.0