den som spottar i smeten får igen det i kakan

Jag bestämde redan igår kväll för att ta mig en ledig oskyldig dag idag ifrån skolan, ifrån allt. Inte alls bra att ha en sån inställning, men äh ibland behövs även det, För jag sov nästan i 11 timmar! Jag har knappt bloggat på sistone, det är för jag sitter med skolarbeten ända upp till öronen och pluggar - lärt mig att lika bra att ligga i nu - än att ångra det om några år. Ja ni som har drömmar om er framtid förstår. Jag menar vi alla har ju våra konkurrenter.
Imorgon har vi HP fest och innan klassen ska träffas så kommer mina pinglor hit då det blir fina drinkar, kex&ost å frukt. Morgondagen blir nog super bra, men vi har ju en dag innan vilket är idag då jag bara ska ta det lugnt hemma hos M och äta :)


shake me like a monkey

Det är nog självförvållat. "Jag borde vara glad, jag vet vad jag har"
Jag skulle behöva ett stort papper från golv- till tak och bara skriva av mig. Jag måste bryta dåliga mönster och hitta nya, bara en massa måsten som blev överlämnat till mig. Men för att få ett rikt bra liv måste man, antar jag.
Jag känner själv att jag behöver en förändring, a big one! 

"Jag skule kunna ligga i timmar o bara se på ditt vackra ansikte samtidigt som jag kliar dig lätt med mina fingrar"
Helgen var bra.
Nu ska jag ta mig ett varmt bad, måla naglarna anv bodycrem sen bädda ner mig å dricka cola och smaska i mig mint marabou choklad, är även sista avsnittet av solsidan sen en film på trean kl 9!Huuamej, tråkigt inlägg.

Shopping imorgon med Jennifer, som även fyller år idag. Grattis på din 18års dag vännen

 


Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information!

Grått och fult ute och Mimikry spelas högt ifrån datan och jag försöker få i mig min yoghurt. Har inte haft någon frukostlust de senast dagarna, varför det vet jag inte. Annars brukar jag smälla i mig en rejäl frulle. Men påväg till skolan kommer det där kaffesuget då är det bara för mig o köpa sen låtsas se intresserad ut på mattelektionen.

"Det är alltid fel människor som har dåligt samvete" - Erich Maria

RHODOS I SOMMAR

Min kära mamma har beställt en resa till Rhodos åt mig och hon i augusti. All inclusive = drinkar heela dagen och bara glassa. FYFAN VAD GLAD JAG ÄR! Vilken tur jag haft de senaste dagarna, kan inte klaga! Detta kompenserar lätt över det som inte vart på topp. På hotellet finns bla 4 olika pooler + inomhuspool, spa, olika sport aktiviteter + gym (helt perfekt en morgon och täna av sig lite om man känner för det) Vi är så värda den här resen, bara jag och mamma! När våra andra semestrar oftast inte vart i närheten på topp hur man än försökt, så helt perfekt att bara vi åker, då det inte kan bli annat än perfekt! Så när jag tröttnat på hon är det bara att jag går iväg RUNT DETTA STORA OMRÅDE och lägger mig någon annanstas ;) Fast det ska nog gå bra med att stå ut med varandra trots allt! :=D
Sen att havet bara är 50m ifrån hotellet är bara helt great!

Nu ska jag upp på "fina" staden o köpa skor. Sen äta med jennifer ikväll ute!

 


STORKOVAN

Jag är fortfarande uppe i varv efter mötet idag på stan. Var nämligen så att det skulle komma några snubbar som köpte guld & silver. Och jag har nå otroligt mycket smycken och sådant hemma så jag skrapade ihop det som inte hade nå personliga värden och sådant jag aldrig kommer använda. Och jag fick 11.100 :-, när jag och mamsen gick därifrån kunde jag inte fatta att JAG skulle få in så mycket pengar på MITT konto, MINA pengar. Kunde inte begripa det. Så gjorde några segerdanser här o där och hon bara skratta åt mig. Vad jag ska göra med pengarna är en annan fråga, har en massa olika fonder osv med pengar på mitt konto som jag får ta ut om ett år, och självklart ska jag spara till något bra...men vad?

Mamma har precis kollat klart på en massa hotell då vi ska utomlands i augusti, bara jag & hon! Hotellen är helt underbara, stora lyxhotell då vi ska välja all inclusive och bara glassa. ååh vad jag längtar!! tack min underbara mamma för det!

Imorgon efter skolan ska jag och sofia sätta oss ner och söka sommarjobb tillsammans, blir supersuper bra! Cash cash cash, I love cash.

Blev bjuden hem till pappa på käk efter skolan, kött och potatisgratäng. Äre något han är bra på så är det att göra käk. (det jag fått min dolda talang ifrån :D) Tror ärligt att vi aldrig pratat så allvarligt med varandra som idag, serious talk så att säga. Sen om det är mycket snack och liten verkstad det är ju en annan sak. Hoppas hoppas hoppas!


Söndag

Spontant blev det hem till andreas jansson i fredags kväll med hela flocken, trevligt så länge det trevliga varade om man säger så! hehe. Sen fick jag någon otrolig smärta i magen så det går inte att beskriva.
Trodde det först var någon konstig hunger känsla, men tveksam eftersom det inte blev bättre när jag åt, iaf kom hem efter 2 någongång (Tänk om folk kunde hålla det dom lovar.) och efter tre någongång kom jag hem till marcus.
Igår gosade jag mig ner i marcus soffa då vi kolla lite på melodifestivalen & jag fick det jag ville - köttsoppa och mjuk macka. somnade flera gånger och vakna efter 1 idag. Skönt, - men jag är trött som bara den nu. Nu blir det varmt bad sen ska jag ska plugga nu och ligga in i det sista nu! Organisation och ledarskaps prov imorgon sen slutar jag. SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!!

Människor måste kommunicera för att kunna fatta beslut, lösa problem, förmedla information och sköta relationer. Att kommunicera innebär att både ge och ta, både vara sändare och mottagare, och att båda har ett ansvar.

SÖNDERSTRESSAD

VG på personlig försäljnings provet & 5 prov nästa vecka för mig. Nog om det.
Jag är trött. Somnat strax efter nio varje kväll denna vecka, blir nog i närheten av det idag också.
Ensam hemma. Orkar inte göra nå käk. Helt mör i kroppen. Behöver massage. OCH NÄRHET(!) Skulle behöva en hel del, inte kräven just nu av saker.(för ovanlighetensskull) utan bara allt de där som ska komma naturligt. eller ja,borde. Tack o hej'
mitt hjärta, ditt hjärta, vårt.


internationella kvinnodagen + fettisdagen

Företagsekonomi provet igår kom som en överraskning, det får gå som det går denna gång.
Ska plugga lite personlig försäljning eftersom jag har prov imorgon, men jag känner mig jätte säker på det så det ska nog gå bra!
Gick även på jobbintervju i skolan och.... DET GICK GALANT fick jag höra av solweig o mauritz, jag var ovanligt nervös innan jag skulle gå in och när jag väl kom ut sa dom orden : Ja, skulle inte du få ett jobb vet jag inte vad. Du lät jätte självständig och du svarade säkert och starkt! Gissa om vad glad jag blev !
Sen VG i näthandel, inte visste jag att jag hade gjort så bra ifrån mig på proven.
Så nu känner mig nöjd ... :)

Jag blev alldeles snurrig i skallen idag när vi hade haft dator kurser hela dagen och jag skulle skriva till alla som inte fick jobbet, - den som fick jobbet och jag skrev fel hela tiden orden bara flög omkring för mig.

På bussen hem idag blev jag nå otroligt chockad så jag kan inte hålla mig för skratt! En tant sätter sig breve mig då det är fullsatt och hon höjer rösten och säger bestämt: Jadu jänta, det vore mycket bättre att bo i Skåne än här i Lappland (ja..hon tror vi bor i Lappland tydligen) Men hela Sverige är helt förstört snart, jäävla tattarhåla! Fytta du så fort du kan. Sverige demokraterna skulle ha' vunnit!  - Sen börja en kille hosta och hon blänger på killen och håller handen för munnen och säger: Nu smittar du ner oss två så vi blir sjuka! Så putta hon till mig med armen varje gång hon prata och vänta på att jag skulle ge feedback. När jag skulle gå ut ifrån bussen ropar hon efter mig: Få' jag aldrig se dig igen eller tro? Då började en kvinna skratta mot mig och suckade. amen fyfan haha :)

Jag ska fika lite munk och glass med mamsen nu. en annan är inte så förtjust i semlor.
Sen krypa ner bra tidigt ikväll med böckerna i högsta hugg sen kolla på en kärleksfilm, a walk to remember. :)

aptit är hungerns lyxutgåva

Igår kväll fick jag mat hos marcus, vi åt gratäng, vitlöksbröd, sedan efterrätt kladdkaka sen lite godis på det.
Mysigt & gott. När vi vaknat och gjort oss iordning drog jag mig en sväng hem till moster där kusinen var och en främmande karl. Vi pratade på lite om heta ämnen och slutade med skratt om hur patetiskt saker och ting är. fjanting om inte annat är detta. haha ja nog om det.
Jag mötte upp sigge vid china och så käkade vi efterlängtade plankstek, jag har inte ätit det på fyyyyyra år och fick nå konstigt sug efter det. MUMMA!
Dom driver alltid med mig där inne sen en bra tid tillbaka då jag praoa där, och säger rik kvinna åt mig- rik man och pekar på varandra och utbrister i asgarv. jaja ;) Mätt som aldrig förr nu så nu ska jag ta mig en eftermiddags paus i min säng.....

PLASKANDE I BADHUSET

Jag tog med mig Ted idag till äventyrsbadet i stan så han skulle få plaska av sig lite. Han var jätte energisk efter dagis och så glad men han slockna till mellan dagis och sporthallen, lille slarven.
Han är alltid killen som säger att alla är hans kompisar, men när småbarnen sa hej Ted så kollade han ignorant på dom som ingenting och hälsade inte. Han var helt uppe i hur det såg ut där inne, plaskade runt överallt men hoppade sen även på "tåget" och skulle leka med alla andra småbarnen. Jag, ja jag fick sitta och plaska för mig själv och ha ögonen på han. Kändes som att jag bara var ivägen, Haha! En liten tös på 6år började fråga saker om Ted, hon var sådär lillgammal, och hon kunde räkna ända till hundra fast 10,20,30,40 osv. hehe jättesöt!
Ted var iallafall jätte duktig, och han vågade även på sig de stora kanorna med mig. Inge gnäll eller så utan lyssnade hela tiden, som alltid med mig ;) En underbar dag med lillplutten nu till storplutten och äta lite kvällsmat!

Fasters gostroll ♥

Fika med en nära go vän

Idag tog jag mig en fika med Amanda. Jag har inte träffat henne på såå otroligt länge! Eftersom hon tog sitt pick o pack och drog till falun efter sommaren. Vi satt i flera timmar och slurka i oss kaffe samtidigt som våra käftar gick i 120km/h. Kändes dom det var igår vi träffades sist fast det var mååånader sen, vi hann rabbla upp allt gammalt och allt nytt. Det är äkta vänskap.

Jag kollade på Oprah idag på tv, och hujedamej må jag säga vad jag blev rörd.
Var en familj som hade en son och två döttrar alla under 5år. En lastbil körde in
i deras bil och alla hamnade på olika sjukhuset, när pappan väl kom dit meddelande olika
läkare att hans döttrar har gått bort. och när mamman vaknade fick dom hälsa på sonen
som låg i respirator för hjärnan inte fick syra. Dom övervägde att stänga av den, vilket de gjorde
sen och pappan hade handen på sonen bröst hela tiden tills han kände hans sista hjärtklappning.
Dom båda ville ta självmord efteråt men lovade varandra att aldrig lämna den ena själv,
och leva för barnen istället.
Någon dag innan det hade gått ett år sen olyckan fick dom trillingar EN SON OCH TVÅ DÖTTRAR som
var så lika de barnen som dött. Det blir ju självklart en annan sak när
man ser på programmet och det gick inte att hålla ögonen torra.
Man ska vårda om sina närmaste för man kommer alltid behöva dom.


Shopping

Västerås gjorde mig besviken idag. Hittade inte ens i närheten av hur mycket jag brukar hitta.. Det sög.
Det jag var behov av var två nya vårjackor, så dom hittade jag iallafall :) & ingenting ger rättvisa på bilden.
Jag blev otroligt sugen på plankstek idag, och vi letade och letade efter en resturang med plankstek men inge lycka där. Så bestämde vi oss för att gå in på en kines resturang som i stan o tänkte att här lär dom väl ha det. Icke! Dom skratta åt mig när jag fråga, och när jag fråga om dom hade bröd, skratta dom också åt mig. ha ha schysst. Jag tror jag har nått till en punkt där jag har shoppat för mycket nu, för det är inge särskilt kul längre o shoppa. Ska försöka bli spara istället för slösa. Lär röja upp i garderoben också! phu

Kollar även på efterlyst nu, gör mamma sällskap för jag skulle aldrig sätta på ett sådant program själv. Jag är lite utav en chicken när det gäller att kolla på sådant själv. Kollar hellre på barnfilmer eller gråter ögonen ur mig framför en sorglig film ist för tex beck. Ligger väl något i det också.


What a girl needs, what a girl wants

Nu har jag legat i influensa allt för länge, nu inväntar jag bara på att halsen ska göra sig redo för att bli helt återställd. Spenderade dagen igår med Nathalie o Mattias då jag köpte lite örhänge och en SKIT SNYGG svart klänning med bara en ärm. mmh kommer sitta fint till sommaren!
Mamma frågade idag om det va en ny klänning...och jag sa näää..inte riktigt. så bytte jag samtalsämne. Skulle bli ett jäkla liv annars om att jag köper hela tiden, Sanningen får komma fram sen då hon kmr skratta åt det ;)

Idag lunchade jag med Sofia på china vilket var jätte behövligt!
Sen köpte vi lite smått såsom, jag en röd liten kuvertväska väska,
lila sjal och hårfärg. så nu ska jag färga barret!
Och imorgon ska jag till Västerås och shoppa med mamma & micke...

Ska även lägga undan 500:- den här månaden, osv osv varje månad. Ska lägga ifrån så mycket jag kan
så jag kan unna mig något speciellt för mina egna pengar. Skulle kännas skönt :-)
Blev bara ett inlägg om shopping hit å dit, tråkigt :P
Sköt om er.


RSS 2.0