when we stand together-nickelback LYSSNA

Jag vaknade av att ludvika hem (smartskaftar!!!) klockan kvart över SJU borrar och härjar så jag vaknar först upp och tror att någon försöker hoppa upp på balkongen - ja, jag vet jag & min fantasi. Jag borde ha tonat ner den men den blir bara värre. Dom slutar och jag somnar och och sover sådär riktigt skönt så man verkligen borde ha kännt hur utvilad man är när man vaknar (meeeeeen ludvika hem fortsatte med sitt och jag vaknade ännu gång, vi ska tydligen ha postlådan utanför portdörren, utan nyckellåsa för att tillägga enbart för att underlätta på postfolket.)

När jag skulle göra min make-up så tappade jag hela min sminkbag rätt ner i kakelgolvet, pudret sitter numera fast i springorna vid kaklet :) & eftersom det är endast det jag använder nu så känns det surt att behöva gå upp och köpa nytt. Och när jag skulle dra på eyeliner tappade jag den på mig själv vilket resulterar med att jag blir bläcksvart på händerna och mitt vita linne.
Mitt i allt har jag glömt att äta frukost och känns onödigt nu när jag ska till farmor och äta pannkakor klockan fyra.
Och eftersom jag är ledig idag borde jag plugga på ordentligt på mina prov (men jag gör det ikväll framför en film eller någon tvsåpa)

Jag var på trafikskolan igår och gick en lektion vad man gör om man får punka och hur allting går ihop med sofia och becca. Det var intressant och känns som att det är lika bra att ta lektionerna så man får prata lite munligt och diskutera än att drömma sig bort i böckerna hemma om hur min bil ska se ut....
Jag ser ljust på framtiden och det finns ett ex antal saker jag/vi inte delar med oss och det ska bli så spännande! Jag älskar att jag en sånperson som ser till att göra något med mina drömmar, och att jag inte är för bekväm och tror att en lott i framtiden ska rädda mig.


I vanliga fall skulle jag nog inte publicerat detta inlägg, utan suddat ut och suckat och sagt för mig själv, "vem faaaan bryr sig"



rolling in the bed

Jag drömde inatt att jag mötte på min guldklimp Ted på stan och att jag skrämde han lite sådär busigtlätt och att han blev jäääätte glad och kramade mig länge länge. Och jag som har saknat och längtat efter han så långe fick såna jädra skuldkänslor att jag lovade honom att gå till badhuset varannan vecka...? NU MÅSTE JAG VERKLIGEN TRÄFFA FASTER LILLA SKIT !!

Jag har vart på flykt i några dagar på lite äventyr och har gått på körskola som har dragit igång nu, fyfasen vad kul att ha det i handen sen! tänk vilken befrielse och bekräftelse !!!
Och med det menas det ännu mera plugg, ska kunna allting nyvaken som klarvaken dygnet runt. I will do it!

optimistisk

Inskriver på körskola och en sjujäkla olika kurser bla en på måndag med Lina, känns så jävla bra nu rent ut sagt! Som om att jag äntligen är påväg någonstans. Även fast jag legat efter så mycket den sista veckan så har jag skrapat ihop det mesta nu och är på g in i rätt bana igen! Trevligheter börjar närma sig, och just idag har jag ett litet glädjeskroll i kroppen. Jag vill, jag vill så mycket nu. Och jag vill ha allting i mina händer, i min famn, och i min själ. Nu. Men mest av allt just nu tjugo i nio vill jag nog bara ha en kram och gå och lägga mig. ♥



Dream so damn big that people laugh in your face, then pop your gum and your collar in their face when you succeed!


RSS 2.0