allt är annorlunda, jag är jag

Det som är en människas dröm kan vara rena motsattsen för en annans dröm och verklighetsuppfattning. Vi alla vill så mycket olika, och ibland blir man förvånad över hur andra väljer sina vägar och man tänker, hur tänker den där verkligen just nu? samtidigt sitter någon och tänker exakt samma sak om dig, så när vet man vad som är rätt och fel? Eller finns det något rätt och fel? det är väl såklart när det spelar in sig massa lagar och regler och någon gör alldeles för tokiga saker?
Jag har blivit påminnd ganska ofta på senaste tiden att alla tänker inte som mig, som jag, i mitt huvud, självklart! ni är inte synska men ändå hoppas och önskar man att vissa ska förstå, utan att man ska förklara, för att man inte orkar pusta ut och försööka förklara för någon när man nästintill vet att den inte kommer kunna ta till sig, då man bara känner sig obehaglig efteråt och ångrar att man ens släppte till. Vissa förstår bara inte hur mycket det är man har kring sig, varför man inte kan vissa saker och varför man har såå stora drömmar & fantasier. Det är ju pga val och dess livssituiaton. Lika väl som att jag också såklart kan vara hur puckad som helst när ngn kanske försöker framföra ngt, Så hur gör man?
Jag tycker att man ska göra som man känner, när du vill gråta, så gråt. när du vill skrika, så skrik. Har någon sårat dig, ja men visa det på en gång! Hur mycket den än försöker slingra sig, du kommer bara annars ångra dig att du aldrig fick orden sagda. hur du mådde. och hur du mår nu. Har någon förstört ditt skal och ditt välmående pallar den trycket av att höra det också. och behöver man sina nära, så berätta det. Det underlättar så mycket för alla. framför allt för dig själv.

"Om de spelar nån roll så förstår jag dig bättre nu
Jag har känt mig precis lika hård och kall som du
Du är rädd för stora ord jag är rädd för allt"


Stor dag imorgon för mig så nu ska jag natta mig själv
och skicka godnatt sms till mitt <3 och nära <3



jag har förlorat en tävling men vunnit ett vad

Igår var det minikusinens ett årskalas, 30 års skillnad på min äldsta och yngsta kusin, siddu så är det när man har en stor släkt och mormor har elva barnbarn plus 3 barnbarns barn hittills :)) Då är det ganska skönt att vi är minimala på pappas sida när det gäller firande då jag är enda barnbarnet :)
Det bjöds på fika & tårta för dom som hade tid att äta, jag själv fick hänga med ida och eddie mesta dels för att se på alla deras nya knep och "spännande saker".
I fredags åkte jag och min gos och åt på restaurang i borlänge, kom som en glad överraskning och gott var det :)

Tidigare i veckan höll vi i säckgången och jag jobbade ett par dagar men på fredagen ringde dom mig och sa att jag fick vara ledig om jag ville fira studenten då inte all personal behövde jobba, tackar och bockar sa jag och fick springa upp och kolla på Jennifer bla och alla andra som tog studenten. Jag tror jag var lika nervös som dom :-)
Ska bli så himla skönt och roligt att få känna pulsen av studenveckan nästa år, fy vad jag längtar!! Ja, arbetslös eller jobb - spelar ingen roll. jag läängtar verkligen tills jag är ute ur det där huset och nu kommer det gå så snabbt.
Jag känner inte ens att det är sommarlov, kanske för att allt vart så slappt veckorna innan kring skolan och jag har stressat med annat, men det hinner nog ifatt mig tillslut som det mesta.

På tisdag är det dags att göra slingor i håret, det är så skönt att bara sitta vid frisören och dassa medans hon sliter med kalufsen man har på huvudet :-)



Gör det här dig lycklig?

När orden är sagda går det inte att ta dom tillbaka. Inte hur som helst. Ord som borrar in sig, vrider och vänder på sig och helt plötsligt är dom sanna orden uppblåsta och förstorade. Någon säger en sak och helt plötsligt är det en ensam person som är tvungen att skämmas över en sak den egentligen inte har något att göra med. Bara för att någon valt att säga ett par ord.
Det spelar nästan ingen roll vad man säger, eller vem man säger till oftast. För hur det än verkar så får någon annan reda på orden och gör det till en annan situation. Och vi alla har någon gång brutit våra ord vi lovar att inte säga till någon, förhoppningsvis förbättras vi med åren.. hoppas jag ??? Jag förstår inte vad det roliga är i att hitta på lögner eller att ens vilja förstöra för någon. Jag menar, hur gamla är vi?! Tycka saker kan man göra, hujedamej ja! Jag sitter inte här och förnekar att jag aldrig tänkt ngt dumt om någon eller försöker försköna mig. Jag skulle bara helt enkelt inte orka slösa energi på att vilja göra någon illa med flit för att få denna person att känna sig förnedrad.
Fredagen vankades det bal här i stan, det var stressande roligt och spännande men det blev mycket annat som äventyrade känslorna. Fick inte så jätte mkt inspiration vilket säkert beror på att jag redan är fast besluten över hur jag ska ha håret och klänningen, gud vad jag längtar :) Det är ju faktiskt en av de få gångerna i livet man kan klä upp sig sådära och verkligen känna sig vacker, om man så inte skulle bli miljonär och gå på kunliga baler var och varannan helg :) :)

Nu är det ju faktiskt bara en dag kvar skolarbete sen tar jag mitt sista sommarlov med att jobba häcken av mig, ska även försöka unna mig själv mycket saker. För visst är det väl så att är man nöjd med sig själv och tillvaron så faller det mesta på plats?






Jag veeeeet att jag har världens sötaste brorsbarn <3
Faster smälter nästan bort :)

RSS 2.0