Husmor

Idag har jag lekt husmor, började med att pallra mig till affären och handlade hem lite ingredienser till Carbonara som jag gjorde till lunchlåda för imorgon. Efter det gjorde jag köttfärsås & spagetti. OH' MAMA så gott det blev!
Ett tips till köttfärsås är att ha i en fond "du chef".

Jag har även lagt i lite färg i håret idag, vet inte hur jag har hunnit med allt men visst fixade jag det galant, att ha många bollar i luften kan vara lätt ibland :)
Väl inne i duschen hörde jag hur det mullra till riktigt ordentligt, jajjamen åskan var igång även blixtrarna.
Balkongdörren var öppen så det hade ösregnat in i vardagsrummet så jag kröp upp i fotöljen, jag som älskar oväder........................... och bara väntade in på att det skulle sluta!



Shopping

Blev en snabb borlänge runda med Jennifer som i vanlig ordning ;)
Det slank ner en leopard bikini, jeans, och en tröja med ett exelband.
När jag kommer hem stod det ett stor paket med kläder jag beställde
för någon vecka sen, lite underkläder, klänningar och tröjor. Skönt!

Idag var det en extra personal som var på jobbet, men det gick galant
och vi börja pladdra på, på en gång. Hon krama om mig när jag skulle
gå och tackade för dagen. Kul när personkemin funkar där också! :)



Morsdag

Efter att spenderat natten på stan så gick jag och luncha med mamma o micke, mamma fick självklart morsdag present vilket var en stor bukett med massa rosa blommor och en stor godis påse med bara choklad.

Min mamma har fått mig att skratta, fått mig att le och hon har torkat mina tårar. Hon har kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas och misslyckas och stått bredvid mig hela tiden. Hon har gjort mig stark men även ibland drivit mig till vansinne. Min mamma är min bästa vän till livets slut. ♥


Fredagen var en skitdag, men så fort min lilla Ted kom inspringandes i butiken och hoppa upp i min famn blev det bättre. Fasters lilla lilla skrutt älskling. Han är så vuxen i sitt prat så jag blir alldeles chockad när han frågar sina tok frågor, plutten han kommer bli något bra och stort!
Sen blev det mys på fredags kvällen.

Marknaden var jag på max en halv timme i lördags, den blir dock bara dåligare och dåligare.
Mot kvällen drog tjejerna till Sofia där vi grillade och drack lite gott. Sen vidare till EKO-festen men
efter en stund hamna vi i en karusell, vad hände där??? ha ha.

Vuxna människor som inte kan bete sig som sin ålder? Man slutar dock aldrig förvånas längre. Och det börjar bli jävligt frustrerande. Ta åt dig.

Ring ifrån märket Astrid&Agens


Svårt att göra ringen på bild men jag älskar den.
Miljoner tack, för mig finns bara du.

TORSDAG

Har precis kommit hem ifrån China town där jag fick i mig lite käk med morsan och micke! Dagen hittills har dagen gått jätte bra, förutom att min lilltå är rund som en ballong? På tal om det, köpte nya skor idag inne på Yngves. Kan lägga ut kort sen, skit snygga klackskor! Kan man ju bli lite lång kanske ??

Det här med facebook, är det verkligen BARA jag som har tröttnat ut reeejält? ibland vet jag inte ens varför jag har satt mig vid datan om jag inte gör arbeten, vissa skriver allt privat rakt ut så alla kan se. Skriver när dom ska in och skita ungefär och den andra högen bara sitter där o knäpper på sin datamus och kolla igenom allas logg för att veta det senaste och är otroligt nyfikna och inte sätter upp något på sin logg eller visar sånt andra kanske ber om som är viktigt(!) sen finns de ju dom som tycker whatever, nu kanske ni tycker jag snackar i nattmössan men det tycker då inte jag.Jag struntar blanka sjutton i den där sidan nu känner jag. Skrollar inte ens ner sidan längre.

APUn är lika bra som vanlig, in och kolla in bordet (och såklart köp ;) )där vi bara har satt upp leopard saker på ifrån friis & company.

The lazy morning

Fint väder det ska bli imorgon, regn? Jag tänker iallafall ha min nya röda klänning, jag går emot vädret!! :)
Marknad i helgen också, har faktiskt inte stora planer för morgondagen, kanske ta med Ted på en liten runda?
På lördag ska jag på EKO- fest, kan bli kul :)

Jag har drömt så skumma drömmar de senaste tre nätterna, först att jag hade vårdnaden om en av mina små kusiner som hade en sjukdom och inte skulle överleva sommaren, så jag började planera hur han skulle få alla sina drömmar att slå in. Det var den värsta drömmen.Helt crazy. Natten efter det var jag millitär och åkte runt i säng uppe i luften? hm.. Och den inatt vill jag inte ens gå in på. Ha ha.

Jag vaknade iallafall trött och sliten, men när jag har APU så får jag ett helt annat driv i mig så det var bara att hoppa upp ur sängen! Förhoppningsvis kommer det in nya skor idag eller imorgon, leopard hur snygga som helst med klack och även ballerina. Bara att gå in på Jeans & more och shoppa loss!

Tisdag

kan ju börja säga såhära, var det någon som såg att butiken blev bläcksvart ett tag? Det var mitt fel... råkade olyckligtvis trycka på fel knapp i ett hastigt rus och de stora lamporna tar ungefär en tio minuter att komma igång igen, tur det finns de mindra lamporna. Japp det var jag det! Det var tabben för idag men hon bara skratta och sa att det hände henne själv för inte så längesen. Nytt som jag fick göra idag var att springa över till posten och skicka iväg post, sen fakturor hit och dit- in i pärmar osv. Och sen var jag med och beställde in grejer. Det är skit kul iaf, och jag stormtrivs, vi gapskrattar och pratar om nästan allt. haha! :) Har redan köpt med mig två tröjor och jag vill ha så mycket mer där inne, S K I T  S N Y G G A  S A K E R!! Märks verkligen att jag gör hellre saker praktiskt än att sitta o hänga på en stol i klassrummet fast det måste man ju å andra sidan också göra.
Idag gjorde jag ett val jag säkerligen kommer ångra under tiden men just nu ger jag mig blanka sjutton i det. Tidpunkten är inte rätt.

Nu ska jag fortsätta titta på två och en halv män, hur rolig är inte den serien?

stackars små fossingar

Dom skriker av smärta efter denna dag på APU:n, får fråga snällt om massage...karln vart är du? Det första jag gjorde när jag kom hem var att slita av mig kläderna och på med mjukisdress, SKÖNT!! Men dagen började med att jag fick styla om skyltfönstret lite och krypa på alla fyra, sen gjorde vi om lite i butiken, packa upp nytt- satt på larm -gjorde rea på vissa kläder and so on. Lärde mig en massa nytt om jeans, men det är ju så mycket olika märken och modeller men alltid kul att lära sig nytt! Vi styla en kvinna som skulle få en makeover i fest/vardags kläder vilket var intressant o kul, och även ringa lite samtal om att paket har kommit:) Jag trivs skit bra rent ut sagt, toppen ställe och toppen ägare :)) Lunchade på China på ewe och cissi som också har sin APU på stan, trevlig stund :) Jag har blivit sugen på att prova brunt underhår..maybe maybe jag hinner nog ändra mig, som vanligt.
Men nu ska jag skriva ner min uppgift i företagsekonomi, två grejer kvar sen klar med kursen, HALLELUJAH!
Fick även supersött sms av Kusin ang min uppsats, tusen tack det värmde att du tog dig tid


morgondagen kommer

Just nu är jag i drömmarnas värld, Jag drömmer om framtiden, hur jag vill ha det - Senare i livet. Och jag tror faktiskt att går man bara och tänker buhu överallting då har man inga drömmar - för då är ju till och med det bara lönlöst? Att ha drömmar och mål, för mig iallafall ger mig motivation och ett litet jävlar anamar nu ska jag klara detta. Som att kunna få bo i sitt drömhus, där man trivs och vill bo resten av livet. Och även det jag lägger i mitt drömhus är min livsstil, det där vardagliga. Man, barn, volvo, det där fasta som man har och även ha min drömkarriär som jag både kan utvecklas som individ och professionellt. Tills man nått fram till sin dröm har man hundratals saker att ordna upp först. Och på vägen dit kommer nog hundratals drömmar till :)
Men just nu drömmar jag om att bara få vara i din varma famn.


Everybody has a hungry heart

Ja, rubriken säger väl ganska mycket :)
Idag som sagt var det bal i stan, Det var så roligt att se dom man
känner, haha ja ett par dom gav en ett litet glädjerus i kroppen.
Och jag längtar så tills det är min tur, inte långt kvar!
Jag hade även min sista "hel pluggdag" idag i skolan, FY SJUTTON VAD SKÖNT!!
Nu, dags för en avkopplande mysig helg, I hope


kvällsshopping

Jag och mams har precis beställt lite kläder, jag fick hem tio plagg och hon fick fyra, inte riktigt rättvist :)) Den tredje högst upp ska vara svart. En vit genomskinlig/typ stickad hittar jag inte nu på bild, och en topp med mönster av olika färger, den kommer sitta fint utomlands. Sen klickade jag hem matchande underkläder & nattislinne + trosor. Och mamma ska även beställa en träningsmaskin man sätter knäskålarna i, går på TVshop och på reklam :)

judgment day?

Jaha, jorden kommer gå under av en enorm jordbävning på lördag? Såg nyss videoklippet på expressens sida och jag tror varken på det eller att jorden ska gå under år 2012. Men någongång ja, då tror jag något händer ex att solen skulle slockna men inte än på flera hundratusen år. Och som jag läste förut: Om vi nu ska dö, vad gör det? Vi är ju så duktiga att hata, mörda o skjuta ihjäl varandra. Life is short. Jag talar för mig själv och något sånt där har jag inte tid med efter all sönderplugg denna vecka...detta år...alla år!! :))

Forsätta plugga nu så det blir något av en, att leka tarzan o lattja i lianerna funkar inte just nu. Sen sysselsätta mig med att städa rummet och sist men inte minst beställa lite mer sommar kläder! Hörs när vi hörs



Tisdags trött

Jag gick hem sista lektionen och pallra mig för köttfärsås & spagetti hos farmor&farfar. Dom är så roliga och säger så himla mycket kul så man blir genast på bra humör ♥ Jag började plugga på direkt när jag kom hem eftersom jag gav mig in på ännu mera plugg nu- ska komplettera några VG prov till MVG i näthandel och 6 prov denna vecka, tjohej trött tjej! Vilket jag bevisade när jag somna med uppgifterna på magen i soffan men vaknade kvickt efter en timme, måste ju kunna sova inatt..ååå så skönt det ska bli!!

Sigge ska komma hit med en massage-kudde som man sätter på fotöljen, har fått tokigt ont i mitten av ryggen. Och jag har inte sovit konstigt, är inte på närheten av sån smärta. Bara konstigt o särskilt obehagligt när jag går hastigt & inte sniglar fram, ja men vanlig takt?

Allt jag vill, vill jag inte göra själv


Den som skrattar sist hade svårt att fatta poängen

Mycket vill ha mer? Nu har jag hittat en telefen jag vill ha. Jag vill ha en helt ny garderbob, massa massa nya klänning, Jag vill ha en solig utomlands semester och se vackra tropiska platser & leva livet (& ja jag ska utomlands i augusti med mams,men jaa..) CARPE DIEM LIKSOM! Pengarna sitter på kontot, MEN jag vill inte slösa förens jag känner mig tusen% säker.
Jag har även börjat tänkt hur mycket jag vill börja spara tills flytt hemifrån osv, fast jag har konton som släktingar sparar åt mig men ändå och min söta farmor har börjat köpt kökssaker, goa du! känna att det här har jag uppnått helt själv. Körkort är klappat o klart hos faffa eftersom jag aldrig börjat rökt! Smart tjej man är som gjorde en sånt löfte, och bil ja jag tänker inte sätta arsulet i en skruttig uråldrigt golf iallafall. Här ska det vara fräscht och fint! Vad jag vill komma fram till är att det är drygt att vilja så mycket! Prioritering blir det då!!


cirkeln är sluten

så otroligt frustrerande att anpassa sig till andra,När man aldrig får någon jävla respons tillbaka, inte ens ett tack. som att man bara kan förvänta sig det, att det är en självklarhet?  Tacka gudarna för det att såklart ibland när man en punkt då det kanske inte är så kul. Dum som man är ibland, så gör man det om och om igen oftast. Fast svarat är rätt framför fejan på en. Står klart och tydligt.

sex on fire

Jag börjar dagen med att vakna upp på det bästa sättet och sedan åt vi bk's frulle. Jag vet vad jag vill när jag känner tryggheten och närheten blandas och utan den är jag totalt vilsen. Jag har även gått ut på en liten promenad med mamma idag, plockade lite vitsippor som jag har klätt vardagsrums bordet med, men dom ruttnar nog strax :-) Efter dusch och fräscha upp sig lite tog vi en cykel tur som vi nyss kommit hem ifrån. Åkte runt hamnen, abb - ett glass stopp vid toffes sen hem igen. Mysigt och det är så kul när vi får egen tid tillsammans. Hon är verkligen min bästa vän, den bästa. Hon har även vart rökfri länge nu, hon är så duktig!! Jag är så stolt även fast jag inte riktigt har peppat henne, som hon påpeka så fint idag.... Men jag ska börja visa det oftare! Vet att det är otroligt drygt för hon men nu på slutet så slutade jag till och med gå breve hon när hon rökte, jag gick 2 meter före.

Igår var jag på cirkus med min favorit Ted, Han var helt extas och tyckte det var jätte roligt. Ibland klämde han till mina händer när han satt i knät för han blev så chockad & ögonen stod rätt ut, lille snutten. Tur man kan ta med barn som täckmantel när det är sånt där tjohej i stan ;-)
Nu blir det snart gratäng o mys.

Morgon musik - melissa horn

Vem vill du spela när du lagt alla kort
Hur vill du leva när tiden går för fort

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd
Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd

Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla
då ska det finnas till för att falla fritt


Morgonduschen blev otroligt lång och grymt skön,
hade jag fått bestämt själv hade jag aldrig
gått ur duschen
varm & skönt
Men det är bara på med kläder, grå&svart precis som vädret,
och pallra sig till skolan och göra säljarbete plus näthandels prov

Gårdagen? ja jag och mamma skulle ut på en rask promenad men
men slutade med springning och spion span.

Spelar ingen roll hur gammal man är, åldern bestämmer inte mognadsgraden man äger eller hur mycket vett och etikett man borde ha i huvudet.

MR. sexy x

Undeeeeeeeeeerbar helg, undeeeeerbar dag, undeeeeeerbart väder, undeeeeerbara sol!
Jag håller på och skriver klart mitt säljararbete som ska redovisas på onsdag, duttiga mej!
Sen ska här pluggas matte så det svider i ögonen, öh noll motivation till det.
Men innan det ska det bli grillat, har bjudit över jennifer på lite mums. :-)
På fredag ska jag även vara barnväkt på ef åt fasters lillkille, då det blir bad och donken troligen!

Köpte öven två nya enkla tröjor, rosa/svart randig & en askblå tröja plus svarta vanliga leggings som ska få klä min kropp enkla dagar. Pengar pengar, regna över mig plz.

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM


Grey's anatomy

we'll do it all
everyting
on our own

We don't need anyting
or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
and just forget the world?

http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w


I LOVE ROCK'N ROLL

Grattis till min kusin på 19års dagen. you're the best!!

give me deep kisses

sometimes it snows in May,

Vaknade med världens snöväder då det bara var upp å hoppa då jag och mamma skulle gå upp på stan.. snöflingornar var otroligt stora, helt sjukt så vi tog bussen upp och uträttade några ärenden på stan, bla köpte ny guldig plattång eftersom min gick sönder i helgen, lite nytt smink och en ny topp sen lunchade vi buffe på china. Är även inbokad på fredag då jag ska bli bjuden på middag :)
Imorgon börjar dagen med nationellt prov i engelska i aulan, känner mig inge orolig för det. Bara skönt att få det gjort :) Har precis skickat iväg mamma o sigge till affären så jag får gotta i mig något gott framför desperate housewives.

Dålig uppdatering, men jag vet faktiskt inte om det här är riktigt min stil, känns som att jag har så mycket mer att skriva om som inte passar sig här, får väl skaffa mig någon bok. haha, ne inte riktigt så. Och nej, jag kommer aldrig bli en facebook nörd som skriver ordagrant vad jag gör inlägg 15 gånger om dagen. too much for me

you make me happy

valborg

Var hem till sofia igår med fina vänner där vi grilla, och åt och åt och gud vad vi åt. Vi spelade lite spel och bara njöt av sällskapet. Efter mycket om och men drog vi oss ner mot piren...och eh ja? vi drog nog ungefär lika snabbt. Så j*vla konstigt, när jag dricker så varken älskar jag eller hatar jag mer. Jag är mig själv, och springer inte runt och skriker åt folk och "äntligen" vågar visa mina åsikter, eller springer och kramar allt & alla jag ser och "fjantar" med folk jag aldrig skulle fjanta med i verkligheten. Och alla är olika, men så är jag och det är nog mycket som inspelar sig i det :)


RSS 2.0