fredag

Mitt hjärta är så fullt med kärlek nu så jag vet inte hur det ska få plats med något annat där inne.
Jag och mamma traskade upp till Ted efter min körning och jag har världens finaste brorsbarn, han är bäst. Han är verkligen det, bästastebästa. Hur många fyraåringar säger till sin mamma att han städar sitt golv bara för hennes skull? man smälter ju bara man får höra hur han är.. :) Och han satt och suckade över hur träligt det var på dagis, för ni vet man måste ju ut och leka och då måste man klä på sig två par byxor och inte mössa, utan keps och man var tvungen att vila.... Han berättade hur dumma pojkarna kan va på dagis, dom där som puttades men tjejerna, jaa han ropade upp flera stycken som var så snälla så. charmtrollet!
Vi hade springtävling å jag jagade honom med "jätte-råttan" och han såg exakt ut som pojken i ensam hemma (när han blir jagad av tjuvarna) fyy vad jag skrattade, skrattade så mycket så jag svettades så då var han snäll och vi lekta sovleken ? ja han hittar på så mycket gosegrisen :)
Vi hade iallafall jätte mysigt med han och sin mamma!

Jag skulle kunna sitta och skriva en hel bok över hur bra han är men för att försöka gå över till ett annat ämne så känns det skönt att tiden går, snart så händer det liten grejer!! Ska bli så skönt att ta studenten om ett år, ni kan inte fatta hur mycket jag vill det! Bara bli av med så mycket, så mycket skit och så mycket som bara stör en. Man är mer fångad än vad man tror kan jag iallafall säga!

Och vad jag gör nuförtiden är att spendera tid med de som jag prioriterar mest, var till södertälje bla i söndags och såg även att det ska bli 3D bio av Titanic, Tror bestämt att jag ska dra med mig Jennifer på den så vi får gråta en skvätt ;-)
Snart är det sommar och det är helt woooonderful! Och jag har precis skrivit klart arbeten till diverse olika ämnen, tänk så skönt det är när man bara drar igång och får allting gjort i ett svep :)


Att behålla sina vänner är en större konst än att vinna över dem

Hur jag ska kunna orka av att vara vaken till klockan tio idag har jag inte den blekaste aning om!
Grey's anatomy slutar ju då så jag lär nog hålla ögonen uppe med glasspinnar tills dess :) :)
Jag hade nämligen dubbelpass på körskolan så jag gasa runt i två timmar och pratade om absolut allt och ingenting med körläraren, det är som att gå till frisören. Allt hoppar ut som grodor ur munnen. Gillade iallafall när han sa helt plötsligt: Oj! Vad förskräckligt fina blåa ögon du har! Och jag dum som jag är kläcker ur mig: Ja dom blir det när jag kör. hua mej vad vi skrattade. Menade självklart i solen..

Känns skönt med Torsdag imorgon så snart är det helg! vill bara träffa min goa och bara koppla av. Koppla av på mitt sätt. Och vardagen tillhör inte det. Framför allt inte denna vecka. Evelina erbjöd sig att läsa mil långa sms av mig och hon lovade att läsa varenda kilometer, jag kan ju säga att hon vet inte vad hon har kastat in sig på :)

Min underbara farmor fyller ju faktiskt år idag!! Så jag har firat henne och fick en god smörgåstårta med räkor på. Och hon fick en röd blomma av mig (vad för sort det var har jag ingen aning, kan absolut ingenting om blommor, men jag lovar mig själv att bli bättre för jag vill ha massvis med fina blommar kring mitt hus sen).

Och snart är det lov och praktik igen! Tjoho vi kom ju bara nyss tillbaka ifrån det men lik förbannat längtar man bort igen. MEN kom igen lite humöret....bara ett år kvar och det kommer gå så fort! Och det ligger absolut på "top listan". Vissa gillar ju det inte alls, men jag kommer säga adjöss snabbt med världens leende på läpparna. kommer jag leva livet!!
Vi ska även till Falun för info om ungt företag nästa torsdag och sedan mässa i Stockholm här framöver. Skojsigt!

Ja vad har vi mer för skvaller på lagret? Lilla Teddis ska börja på fotboll i sommar hörde jag, så då får faster ställa upp och heja på fina lillkillen!
Och våren är snart nästan helt här så det är nog dags att beställa hem en ny vårjacka och skor :)

Nu ska jag vara snäll och överrasknings städa. 
Svejs




ok!

Evelina röt i över att hon kollat in här redan två gånger idag och jag har inte skrivit någonting..
Kan ju berätta att det tog mig två dagar över att läsa ut en bok som heter Varför gråter inte Emma?
Mitt hjärta har vart super laddat, mina känslor gick inte att styra, och mina tårar kunde jag inte hålla inne.
Tänker inte sammanfatta någonting kring boken, för jag blev så påverkad av den så jag blev alldeles chockad över det. Jag har fått mardrömar och jag har tänkt på flera gånger om och om igen. Det handlar iallafall om det som hände i arboga för ett par år sedan. Till och med mamsen började läsa boken efter mig, och när hon också gnatat igenom den bad hon mig om en ny bok så jag gav hon boken Gömda som också är sann och jädrans kripande bok den där också. Så nu jädrans lusläser hon.

Vi har ju kickat igång school igen, och det känns väl inte allt för trevligt. Har haft sådan huvudvärk och något segt som börjar följer efter mig dag ut till dag in. Men sover gott om nätterna det gör jag, men tok för mycket knasiga drömmar. Igår umgicks jag med Lina och det var ju en bra tid sedan, så det var skönt att bara få lyssna på allt som händer runt hennes liv och hon förstår mig så bra, jag behöver knappt säga någonting. Det bara är så. Precis som det ska vara.

Jag hade ju min praktik på Lekia som jag nämnt och det var superskoj! Trivdes så bra där och det var en stor skillnad mot klädaffär och självklart livsmedels butik.

Just ni gluttar jag litegranna på Top Model, jag har helt ändrat mina funderingar på vissa, helt plötsligt tycker jag vissa är skit grymma rent ut sagt, haha fast dom kom in med värsta attityden i början som jag inte alls gillade.
& det allra bästa är att desperate housewives börjar om en halvtimme, sista säsongen så det kommer bli spännande! Herregud hur många år har det egentligen hållt igång? Har följt det varenda vecka iallafall :)


Den här stan kan få mig så hög
Den här stan kan få mig så låg
Den här stan får aldrig nog av saker som går sönder
Tyckte de sjöng om änglar när jag gick förbi
Men jag måste varit galen
Vad var det som verkade så stort
Vad var det som kändes så magiskt




längtar....

RSS 2.0