Föräldrafritt?

Jag kollade precis på det programmet och jag blev alldeles matt bara över att se första femton minuterna.
Barn mellan 8-10 år, 10 pojkar 10 flickor som beter sig så bedrövligt! Hotar att dom ska döda varandra, och skriver fula saker på väggarna, slår på varandra, mobbas rent ut sagt. Och flickorna var ju värst, absolut.
Och mina minnen när man var 8år då var ju allting alltid pojkarnas fel, "dom ställde till med allt". Men åh nej, tänker man tillbaka är tjejer inte särskilt oskyldiga heller.
Och visst har man själv ställt till med ett och annat bus men det dära var ju sjukt, kan inte förstå hur dom kan ha mage till att vara så respektlösa. Sure, dom är små.. men allt vad dom gjorde borde inte ens finnas på kartan för små barn! Jag känner hur det kliar i fingrarna och skulle kunna skriva hur mycket som helst om det.
Det jag tänkte under hela programmet var "dom dumma barnen får igen det senare i livet" för så är det.

Here I come again

Mamma hämtade ut en ring idag i kupolen, fy i hela världen vad fin den är! Och jag som är så mycket för ringar... Ja, jag är avundsjuk så det hette duga. Själv köpte jag ett par nya skor, ungefär lika som jag redan har fast med mocka och högre klack. Snygga! Även ett par till jeans som satt perfekt! Men jag tänker så mycket på jeansen ifrån Jeans & more som skulle kosta shortan av mig, Har inte riktigt bestämt mig än och jag tänker vara snål eller göra köpet..

Jag var även hem till fammo & faffa idag och åt kött sedan efterrätt, mumma!
Nu ska jag lägga mig i ett varmt långt skumbad och lyxa lite för mig själv :-)

Jag hoppas och hoppas, och håller tummarna sten hårt!

29 December 2010

http://www.youtube.com/watch?v=B4CRkpBGQzU

What if god was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying make is way home


It's a heartache - Bonnie tyler , så bra låt!

Kan ju säga att mitt temprament just nu är på de högsta noterna dom kommit upp till pga dig.
Kommer sitta skönt med lite shopping och äta något gott med Nathalie strax!

Allt händer av en orsak

Precis kommit hem ifrån kupolen efter en hel dag där med Jennifer, vi åkte dit med hennes mamma och lillsyrra. Jennifer lyckades ju hela dagen med bra köp, en annan då? jag ska inte ens nämna allt som hände mig.Haha!
Jag köpte iaf det som visas på bilden, den beiga är skit snygg & den svarta som knappt syns bredvid pälsen är bar över ryggen, läckert. Jag tyckte det inte fanns sådära jätte mycket som lockade ögat, så får bli en vända på stan imorgon med mitt N.





var galen i lördags! Och jag har fortfarande ont i pannan så det hette duga.. jag är Andreas körde nämligen en tävling och jag vann då inte.


den kärlek du ger mig


Julafton 2010

Julafton började hemma hos farmor & farfar med pappa, sedan åkte jag hem och firade med mamma, Micke , Robin och hans tjej Ida! Lite annorlunda jul än vanligt, eftersom hela tjocka släkten alltid brukar vara tillsammans. Men jag fick precis allt jag hade önskat mig och mer där till,
mobil
guldklocka med silver diamanter i
smink
4000:-
fransk manikyr
kläder så det hette duga (en hel del)
rosa underbara tofflor
leopard morgonrock
mys sov-shorts
halsband
en orm ring ifrån Kenzas kollektion
duschkrämer
- Godis som vanligt, som jag inte tycker om :-)

Ja, det var nog allt. Kvällen avslutades hemma hos mysis framför tv o godis.

Onsdag 23 december

Grattis min skatt ♥

När mina ögon är öppna ser dom dig, men när dom är stängda ser dom både dig och mig.




Onsdag 22 december

Jag fick toppen besök igår, Patricia kom hit för att ge mig lite prat och glädje så vi myste framför tvn med gott. Vi la alla kort på bordet och prata om allt ifrån ingenting. Slutade med att tillslut var vi bara så rastlösa så fotöljen hade bestämt sig för att försöka ramla omkull och jag gled sådära sakta men säkert längre och längre ner mot golvet (MED FOTÖLJEN) och Patricia tog emot mig. Ja hallelujah vad vi skrattade!
Jag tog en lång och skön dusch när hon hade gått, bäddade ner mig i sängen och det börja göra mer och mer ont i hela ansiktet, jag kunde nästintill inte kolla på tvn för det sved så mycket i ögonen. Snipp snapp slut så somnade jag.

Det va bara för mig och Jennifer att ta bussen upp på stan för att inhandla allt det sista - OCH GUD VAD SKÖNT, ÄNTLIGEN KLAR MED ALLT!
Men det tog emot att gå på stan med nästan -30 grader!!

Jag är fortfarande sjuk, självklart! Förkylningen har börjat lagt sig lite men har gått ner mot halsen ist så mina halsmandlar blir större nu för varje dag.

Mina två kusiner fyller år imorgon, 29år och 7 år. Så vi firade Ida idag som blir sju år då som sagt.
Freja den lilla tösen börja gråta när jag skulle gå ifrån bordet och sa Madde!
HON SA MADDE! åååh. jag smällte på direkten!
Men eddie han satt bara där o lata sig framför en vuxen action film, och svara kaxigt som en riktig 10 åring. Och tjejer, nej det fick man absolut inte prata med han om! Farliga ämnen ;)

Tisdag 21 december


Bra jobbat Madeléne! Att gå och bli sjuk lagomt till den hära veckan, jul och massa annat! Jag vaknade av att jag såg helt sliten ut & förstörd (Och nu menar jag sista gången jag vakna, för helvete vad jag har sovit dåligt inatt!), iaf det kändes som att mina gaddar skulle rasa ut vilken sekund som helst, och hade nå otroligt ont i bihålorna. Sen plinga det på dörrn kvart över 6, då va det otroligt nog min bror som kom, han kom och tog mackor....sen stack han. OCH JAG FICK TA UNDAN. Då tänkte jag bara : KARLAR.. Men det va bara att bita ihop förkyld som jag är och ta sig till skolan, vi var där en snabbis och sedan lunchade jag med tjejerna på China. Ska påpeka att det var inte toppen gott när man är sjuk, det är så otroligt jobbigt att vara sjuk, man orkar varken kolla upp eller ner för det känns som att hela världen bara snurrar. Så jag ska ta och bädda ner mig nu framför film,SOVER DOCK ENSAM HEMMA INATT! Och har nog inte heller någon karl idag som kan pallra sig hit och ge mig allt jag behöver..icke icke. Förstår inte hur nunnor kan klara sig..?Fast , nu är ju inte jag en nunna så.
Mötte på min förra klassföreståndare, Jenny...åh vad glad jag blev! Hon sa att hon hade ett litet "projekt" åt mig.
Lite pirrigt men det känns bra om det blir något med det. Kul om man kan hjälpa till!

Hörs när jag lever lite mera.


sista gången

i hela mitt liv jag vill ha en sådan hära kväll

Måndag 20 december


Jag har inte riktigt någon ork till att göra listan idag, inte just nu. Vi hade seminarium kring Turism uppsatsen, det gick fintfint! Känns skönt efter all slit att jag iaf har bra betyg i kurserna som avslutas nu. Fick även ledarskap och organisation & företagsekonomi A som i-val! Wöhööö! Sista SV provat för terminen idag, så imorgon tar vi lov, troligen firar vi det med god mat. Och kusin Nathalie kom med goda nyheter nyss, och jag är glad över det!
Fick precis besök av brorsan men ska alldels strax kicka ut honom och bege mig mot mormor och äta upp hennes fika. Var där i fredags och hon är så söt, stod i fönstret när jag skulle gå hem, fast ja bara bor huset bakom, hon har alltid gjort det o kommer alltid göra det.


Sex hopp och kärlek

finns där ute bara för dig - närmare än vad du tror.
Ja, den filmen var inte särskilt populär i mina ögon.

Jag har precis krypt upp ur min säng efter att ha gosat där ett tag,
men jag ska snart dejta sängen igen, eftersom kl 9 börjar det någon
kärleksfilm på trean, verkar helt ok.
helgen har vart helt ok. Jag har vart en riktig inne mus på sistonde
men det har vart ok. Jag har valt att bara vänta och inte göra
särskilt mycket. vilket vart ok.
Jag har vart lat som en gris och sönder stressad
vilket har gjort läget helt ok nu. Ja, allt är väl helt enkelt ok.
Och lika bra är väl det.
Det får bära eller brista.

Ska jag säga något kul kanske också? Ja!
Jag träffade Lina idag, lite kort men hur bra som helst.
Jag följde med hon ut & Kalle kom på sin traktor så vi tjålade lite
sen bjöd Lina in sig själv till mig, och vi bara prata på, som vanligt!
Hon är bra, min Lina!


Grinchen är kul



Fredag 17 december

Min förklaring till varför jag inte gjort klar listan när den egentligen skulle gjorts är för att mitt internet krascha (GAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!) så i två dagar har jag nästan gått i taket för det inte funkat. Men jag har en snäll datakunskaps lärare som visade mig hur jag skulle ladda ner ett nytt, väl hemma blev det ett mysterium men jag fixade det.(SÅKLART!) Kom hem och ser att Micke har bäddat min säng, dammsugit och plockat upp alla kläder på min säng. schysst. Och det sista mamma sa va att han inte skulle städa mitt rum, för det va ett helt bombnedslag, hehe. Fast gud så skönt det är när man kommer in på rummet och allt är städat och i sin ordning, synd bara att det inte varar särskilt länge..

17. Mitt favoritminne är nog om det jag skrev förut, när jag var till Italien och kolla på formel 1. Det var en sån otrolig toppen upplevelse. Mer behöver jag inte skriva om det eftersom jag gjorde det i en annan fråga, för då blir det allt för uttjatat. Men jag skulle kunna sitta där hundra gånger om för så grymt var det!

18. Min favoritfödelsedag, hm... det har ju nästintill alltid vart samma sak, varje år, den 23 April. Släkten kommer som ska synas och höras och äta upp all fika! Och så sitter man där mitt i allt och öppnar alla presenter som man nästan alltid vet vad man får utav släktingarna.
Förra året så skulle några utav mina vänner komma hem till mig på kvällen och ha det lite mysigt. Slutade med världens röjfest med ännu flera folk och sak för sak, grej för grej gick sönder ;-)

20. Detta ångrar jag... vadå jag? ångra saker? hell no ;)
fast riktigt så är det ju inte om man ska gå in djupt, jag har gjort en del fel saker. Men jag inser det ganska fort och står för det sen också. Jag är ingen sån dära liten varg som döljer saker och ser sig själv som perfekt från topp till tå. En sak som jag ångrar nå enormt tänker jag inte skriva här, för det bubblar upp tusen känslor då & jag skäms så otroligt mycket över det! Nu efteråt kan jag verkligen inte förstå VARFÖR eller HUR. Det är något jag alltid kommer tänka tillbaka på och inse varför jag gör andra saker nu och inte som den gången. Sedär, det är bra att reflektera kring saker istället för att göra misstaget igen och göra framsteg istället.

Torsdag 16 december

Internet explorer är skit och jag avskyr det för tillfället. ♥♥♥



Tisdag 14 december

15. Mina drömmar är att alla mina nära och kära förblir lyckliga för resten av deras liv. Att allting faller på de platser allting ska vara.
Drömmar som handlar om mig, personligen hoppas jag att jag en dag kan stå på mina egna ben utanför mitt hus (som är byggt precis som jag vill ha det, gärna vid vatten) och kolla på min familj, för självklart vill jag ha barn! Jag som är så barnkär, åh så snuttiga dom är. Jag vill gärna lyckas och få en riktig karriär inom handel, en bra och tjäna riktigt med feta pengar. (ETT MÅSTE OM JAG SKA KLARA MIG!!!) ha ha.. Och åka runt i mina FRÄNA bilar, som min lamborghini som står och väntar på mig någonstans. (drömma får man ju, och utan drömmar kommer man ingenstans) ungefär sååå.. nej men det jag vill få fram är att jag vill ha det jag alltid drömt om, en alldeles egen familj och ha ett bra liv!

16. Men guuuuuuuuuuud. hahaha! Ja, när börjar man räkna kyssar? för mig är det när man har en riktig kyss, med någon som är lite extra. och inte någon när man var typ sju bast och inte fattade någonting. Det var hemma hos mig kommer jag ihåg. Och den bara hände! Tror inte riktigt någon utav oss två riktigt fattade att det hände när det hände. Kort och enkelt.

Idag har jag tänkt mycket kring när vissa människor ska växa upp och börja tänka klokt ???
Halsmandeln är stor som en kokosnöt också, bra drygt om jag ska bli sjuk nu också.
Imorgon får jag träffa min gos och jag längtar, ♥


NU KAN JAG ÄNTLIGEN CHECKA AV LITE PÅ LISTAN


Tack för dina ord

"Ibland går det inte alltid lätt, men går det bra hela tiden så har man ingen glädje av det heller.
Man ska inte ställa för högra krav på sig sälv hela tiden. Bara man gör sitt bästa"

Mitt N ♥

Söndag 12 december

13. Den här veckan..som kommer ska jag plugga satan. Eko turism ska vara inne som innebär ca 4 sidor och ringa företag samt hinna läsa tre andras arbeten och reflektera kring dom. Dataprov och sen prov och lagar och regler. Även inhandla lite födelsedagspresenter och ta mig tid och mysprata med Lina, för det var längesen och vi båda behöver det. Jaaa-meen bara att sätta igång då fröken Jansson!

14. Beskriva vad man hade på sig ännu en dag? Jaha, knäpp lista jag fått tag på.. Ja, idag hade jag ljusblåa leggings, svart t-shirt med nå silver på och en svart tunn kofta över. När jag kom hem drog jag på mig min uber sköna och mysiga svarta dress.



Jag tänkte även påpeka här att jag har en väldigt fin kusin som jag saknar. ♥

Lördagsmys

Kvällen igår spenderades med min kusin N'et, vi åt en jäkla massa godis och kolla på Idol. Timmarna som gick under Idol höll vi bara på och fjanta, jag tror att det var just finalen som gjorde oss sådära. Vi skrattade så mina tårar rann, för att inte kunna avslöja våra samtalsämnen så kan jag inte säga särskilt mycket mer. Men en sak är säker, Hon tycker inte om vatten med salt i. sedär, man ska inte be mig göra saker åt en ;)
Och att Jay vann var absolut det bästa!!

Idag när jag kom hem så var vår lilla Ted här, hans farfar hade vart och lämnat över honom till oss. - till hans farmor då. Vi har bla spelat Emil i lönneberga på datan, klätt julgranen och spelat julmusik och grenarna längst ner har flera st kulor på. Han nådde inte så långt upp slarven ;) kollat på Narnia och tagit massa galna kort på varandra. När jag skulle duscha klängde han på dörren hela tiden, och ropa MADDE!! MADDE!! När jag skulle sminka mig, skulle jag sminka han, hehe. Nu efter en massa bus och snurrandes så sitter han ner bäddad i soffan lagomt lugn iallafall äter godis och tittar på Narnia...
Jag tycker om han så mycket, lillkillen. Han är så gosig och mjuk när han kryper upp i mitt knä och vill kramas. Men han är prc som alla andra killar, hård ibland också och ska hård till ytan fast han bara är 3 ;)

12. I min handväska har jag nog hela min värld....nästan dåra. Jag byter väska ganska ofta, beror ju på kläder och ja sånt dära ni vet. Så jag har en hel del väskor och jag plockar aldrig riktigt ur dom, så himla slarvig och lat.
Jag har allt en tjej behöver i en väska, och mer där till. Men det ligger bra i väskan och sakerna är inte ner slängt. Nu på sista tiden anv jag mig oftast utav min vita plånbok bara. Har kommit på att alla grejer jag har i väskan behöver jag inte varje dag. Så himla drygt att gå med väska på vintern tycker jag.
Väldigt intressant.


11. Mina syskon

Mina bröder är Christer och Robin Wikström, dom dära grabbarna är lika som bär, (motsatsen till mig ungefär)- till deras beteende och sätt. Inte till utseendet. Dom båda två är äldre än mig, och Christer fyller även 26 år idag.
Grattis så himla mycket !!
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga mer om dom..men dom är väl precis som dom är, sig själva.
Robin har jag bott längst med, eftersom Cricke flytta till sin pappa i gränges när han var 16år.
Jag var mycket dragen till Christer som liten, kanske för att han var snällast mot mig, haha!
Till utseendet är jag nog mest lik Christer, men inte mycket. Han har blåa ögon och mellanblond och Robin har mörkbruna ögon och mörkt hår.
Det har inte alla stunder vart roligt eller ens nyttigt för mig att vara er lillasyster helt ärligt. Men det vet ni nog gott och väl redan. Vi tre går som i vågor, ibland kan vi vara schyssta mot varandra och även motsatsen.

Men jag tycker om er fast jag inte erkänner det särskilt ofta.




lucia firande på Vasa

Jag och Jennifer följde med pappa och Marie för att kolla på när Marcus och hans klass skulle ha Lucia i skolan. Han går i klassen där dom får lite extra hjälp, så det va blandade åldrar på barnen. Men guuuuud så söta!!
Marcus va bagare i år, en riktigt stilig sådan. Han satt och smygtittade på mig hela tiden och jag kunde inte göra annat än att bara le åt dom. Vissa sjöng även helt själva så stora applåder till dom! De gav oss en sån otrolig energi och glädje. Så ja, jag må säga att efter detta så blev jag på riktigt gott humör. Efter all stohej så fikade vi tillsammans med hans fröknar och en annan liten kille satte sig ner bestämt vid vårt bord, Så vi pratade på med honom och han visade stolt upp sin lillasyster.
Jag fick även tre olika koftor av Marie, Vet inte riktigt varför men så sköna och mysiga dom är! 

Runt just as fast I can
To the middle of nowhere
To the middle om my frustrated fears
And I swear you're just like a pill
Instead of makin' me better,
You makin' me ill
http://www.youtube.com/watch?v=JDKGWaCglRM

OCH NU SKA JAG DRA.. :)


Dag nio och tio

9. Min tro är att alla kan, vad det än gäller så kan ALLA. Nu menar jag realistiska saker. Jag hör så mycket varje dag, som jag tycker är ren skitsnack "den är för svag, den pallar inte trycket," Ja bara negativa saker om andra, alla gör precis vad dom vill. Ingen kan säga si eller så för ingen vet vad h-n's mål va eller hur mycket den har kämpat. Man ska inte dömma grisen efter säcken. Vad det än handlar om så är det bara att gå in i sig själv och tänka vad ska jag göra? Och när du väl kommit på vad just du ska göra åt saken så kan det inte bli mer än rätt om du är nöjd med valet. Stå upp för den du är, och över vad dina åsikter är. Det är vägen till att bli lycklig.

10. Idag har jag på mig min nya stickad röda tröja/tunika, vitt linne under och svarta leggings. Sen ska jag dra på mig mina skor som går till knäskålarna. Som pricket över i:et blev det lockigt hår idag. Simpelt.


Jag somnade vid 1 någongång inatt. Jag pratade lite med mamma om saker och ting när jag kom hem och bollade tankarna i luften fram och tillbaka. Det mesta går in i varandra, allt går ihop. Så det blir som en total soppa tillslut. Jag blev inge klokare bara för jag har tänkt så länge, så mycket så jag vet knappt ut eller in längre. Har vridit allt åt alla fyra håll men allt ser likadant ut ändå. Jag är så förvirrad. SÅ TRÖTT. Bara jag får mig lite sömn så blir allt bra. Ungefär som att jag borde ta och gå in i mig själv och komma på vad jag ska göra åt saken.


ONLY FERRARI CAN DO IT.

7. Ett ögonblick...hm. Vad ska man välja, vilket av alla ögonblick? Negativt eller positivt? Nu slog det snurr i hela huvudet på mig................... NU VET JAG!
Jag och min dåvarande pojkvän Kalle åkte ner till Schweiz och hälsade på min farbror September 2009, Min farbror hade en liten suprise för oss och vi skulle åka till Italien på FORMEL 1. Jag blev ungefär såååååååååååååååhäääääääära glad!! Jag menar, vem fan på ren svenska skulle tacka nej? INTE JAG IAF!
Vi bilade ner till Italien och även hans brud åkte med, eftersom hennes bror Robert kör formel 1, en BMW.
Är det något land man ska bila i så är det Schweiz, det är så otroligt fint! Alla dessa berg som är så nära en, och vattenfallen som finns överallt. åå vad vackert det är. Men jag satt där med smärta en bra bit, för jag får lock för öronen hela tiden. En buss till borlänge bara, klick säger det bara sen sitter jag där med lock. (så flygplan och jag går inte ihop) BELIEVE ME. Tillbaka till saken, vi checkad in på Hilton Hotell. wow säger jag bara. På samma hotell sov också några som kör formel 1 ;) Dagen efter laddade vi inför att åka till Monza banan. Kors i taket vad människor och stort det va! Jag blåhöll mig i Kalle kommer jag ihåg, och vi fick gå i en timme om inte mer till våra platser. Pip tjut och flaggan åkte ner så var tävlingen i gång. Det var verkligen en upplevelse för livet! Och jag skulle göra om det varje år om jag kunde det. Meeen.. efter några varv i hettan sätter jag mina händer i handflatorna och ser lite fundersam ut, Kalle frågar vad det är..
Jag: ja men när ska dom börja krocka då...?

Ha ha! 



 

Måndag 6 december

Idag i skolan gick allt ganska lätt, men dom två veckorna som kommer nu ser jag inte framemot. Vi ska hålla på med ett eget arbete med EKO-turism, vi ska bla ringa företag och fråga en massa frågor vi ska komma på själva. Skicka in arbetet till urkund och sen även hinna läsa tre andras arbeten och reflektera kring dom i grupp. Har två data prov, svenska prov och även engelska prov! HALLELUJAH!

Efter skolan mötte jag upp Jennifer och rätt som det var så hitta jag ett bankomat kort på backen, man vet ju vad man själv hade velat att någon skulle göra om man tappat sitt eget kort, så vi gick in på Handelsbanken och lämna in det. he he :-)
Vi pratade om halkbana och jag sa att jag inte är sugen på den när den dagen väl kommer,
Jag: När jag får sladd på bilen tänker jag vrida ur nyckeln!
Jennifer: men åå.. bilen snurrar ju ändå... -.-
haha, jag insåg ju sen på en gång vad jag sa men ja.. Hade inte huvudet med mig riktigt. ;)

7. Idag ska jag förklara vem min bästa vän är. Och jag har ju många fina bra vänner, jag uppskattar er alla super mycket! Men den jag känt längst är ju självklart Jennifer Wiberg,(även kallad Jejje, som jag gav henne namnet på hennes 6 års födelsedag tror jag det va)
Denna tösen är född brunhårig och blåögon (nu har jag även färgat hon till lite blond,hehe) Våra mammor var bästa vänner som små/unga så när jag föddes fanns det en liten flicka som var ett år äldre än mig som väntade på mig, och sen dess har vi väl mer eller mindre suttit fast! Hon är självklart en utav dom bästa, absolut! Jag vet inte hur många gånger hon fått lyssnat på allt som kommit ur min mun, hon har alltid funnit där som min pelare. Jag vet exakt vart jag har hon, och tvekar inte över det för ens en sekund! Vi har gjort en hel del kul tillsammans, går inte ens att beskriva oss.Vi är obeskrivliga. Jag vet att vi alltid kommer vara bästa vänner. Fast vi inte ses lika ofta nu längre, så ändras ingenting mellan oss. Jag älskar dig, min vän.


Istället för bara en massa ord

http://www.youtube.com/watch?v=hSjIz8oQuko

Söndag 5 december

6. Min dag : började med att jag vaknade av ett sms tidigt, så jag låg kvar läänge i sängen och drog mig samtidigt som jag fortsatte ha konversationen på sms.. Sen drog jag på mig min mjuka kofta och kilade över till pappa, Han hade Maries o hans hund hemma hos sig, jag höll på att flyga baklänges så fort jag öppnade dörren! Jag är inte direkt någon hund människa men pappa har riktigt pli på hundar så min puls lugnade ner sig ganska fort ändå, men tro mig. Jag var på min vakt hela tiden! ha ha..
Farmor och farfar kom även dit och hälsade på, vi fikade ett bra tag men jag tror nästan mest jag och farfar hade kul. Han är så rolig, min farfar! Räcker med att vi kollar på varandra så börjar vi skrattar, vet inte riktigt vad det är med oss. Men jag har aldrig haft tråkigt med den pricken.

Istället för att gå hem till min ensamhet så gick jag förbi min port och slank in till mormor och Göran istället. (Och jo tack, jag vet att min släkt bor väldigt tätt inpå varandra, ha ha) Där min morbror var på besök, och lillkusinen Ida som hade sovit där. Jag och Ida åt pepparkakor och drack julmust (jaaa..fika där med) vi knäckte pepparkakorna med fingret och försökte få tre bitar, ni vet då när man får önska sig något? Och vet ni vad, ingenting av det jag önskade mig har hänt idag, och kvällen är snart över!! haha..
Nu kollar jag på julkalendern för första gången, inte blir man får stor för sånt?nää. men grymma ungar säger jag bara.




Glitter in the air


Where is your heart?

5. Vad är kärlek : Kärlek för mig är nästan omöjligt att beskriva, för kärlek är det största som finns enligt mig, något evigt. Det absolut vackraste och något som jag önskar alla har, för alla BORDE ha det. Kärlek är mellan två olika individer,allt ifrån familj- vänskap till par. Utan kärlek av mina nära och kära hade jag inte klarat mig en dag utan, det är det som har gjort mig så stark som jag är idag och lycklig, åh vad kärleken gör en lycklig!! Det finns ingen som kan komma och säga att såhära SKA kärlek vara, såhära ska det INTE vara. Har man kärlek mellan varandra så kommer aldrig någonting kunna stå ivägen, kärleken har makt. Och jag tror på kärleken mer än vad jag tror på någonting annat!


Jag och Lina bestämde dejt idag, att vi skulle mötas vid dagiset och sen ta sällskap till heliga sibbylla och äta där, dom tre sista meterna mellan oss sprang jag mot henne och hoppade in i en stor famn, gud vad jag har saknat henne! Vi prata så ivrigt hela tiden att vi avbröt varandra, och fick hoppa tillbaka till ämnerna hela tiden för att hinna säga klart sakerna. Alla säger att vi är så olika, och det är vi verkligen också, vi har inga fritidsintressen lika,(som vi höll på med förr) Det jag gillar/gillade avskyr hon. Samma sak för mig, vi är inte ens lika utåt, vi utstrålar på helt olika sätt. Over and out,Men ändå är vi så lika, vi resonerar exakt likadant, tänker kring samma saker nästintill hela tiden, det är som att vi är inne i varandras hjärnor, Vi förstår varandra så väl. Vi valde varandra för så många år sen och ingenting skulle kunna ändra våran vänskap - för kärlek har makt! som jag sa. Bilden har ju vart med några år men jag tycker om den.

4.

4. Det här åt jag idag : Jag åt inge frukost hemma så jag köpte mig en macka i skolan (köpte även dumle) Attans! Jag har sagt nu hela veckan att det är slut ätit med godsakerna, men nääää. det gick inge vidare bra. Sen åt vi fisk i skolan, potatisen var sten hård så den gick inte ner.(lär tillägga att vi fick även besök av Freddy Crouger i matsalen) Sen dess har jag inte ätit någonting, min mage kommer nog alldeles strax starta krig med mig, för den är vrål hungrig nu! Så dags att ge den lite food.
Ja det va väl ganska intressant vad jag har ätit idag...

Har precis kommit hem efter en galen snabbis shoppingtur i borlänge med Jennifer. phhhu!

IDOL IKVÄLL = JAY & OLLE !! dom gör en ju helt enkelt galen ;-)

3.

3.Mina föräldrar.

Min mamma, Heléne är en otrolig människa! Hon är som mig, blond och blåögd. Alla säger att vi blir mer lika för varje dag som går. Och jag kan inte vara mer än stolt över det, Hon är den som jag ser upp till, min livsguide och pelare och helt enkelt min förebild! Hon märker och ser mig såå väl, det går absolut inte att ljuga för henne om någon situation. Är något fel eller om jag är super glad över något och försöker dölja det så går det inte hon ser rätt igenom mig och jag kan säga precis allting till hon. Vilket jag inte direkt gör alla gånger för hon, allt behövs inte nämnas ju. Hon är min bästa vän - en som jag aldrig skulle klara mig utan, och det säger jag väldigt ofta till henne. Hon förstår mig exakt, precis den jag är. Hon är den som sett mina ned-framgångar och det är verkligen hon som verkligen ställt upp för mig till tusen! Gjort allt som stått i hennes makt, och jag kan säga er att jag såg inte allt hon gjorde för mig förut(fleera år sen) Men nu idag är jag så tacksam! Jag kan inte vara mer stolt över min mamma mer än vad jag är för det är på max, hon har lärt mig så mycket och gett mig verktygen till livet. Hon är en fantastisk människa och min kärlek till dig är obeskrivlig. Jag älskar dig hundratusen gånger runt om jorden fram o tillbaka!



Min pappa, Magnus är blåögd och brunhårig, visst har vi drag vi också. Typ snoken och lite andra små drag i ansiktet här o där.Så jag kan vara stolt att vara lik båda mina päron! Han är en människa med god humor, ibland alldeles för knäpp som bara jag o han förstås oss på. Han är väldigt charmig o snäll, Han har alltid tagit god hand om andra, han bryr sig om andra och har alltid vart "Maddes pappa som är så rolig" inför mina vänner. Dom pratar än idag om hur mycket knas vi gjorde förr i tiden med han. Vi har speciellt band-prat. Kan man säga så? Vi förstår varandra på vårt sätt. Vi behöver inte säga så mycket, vilket vi inte gör hlr men vi förstår varandra ändå, på nå knasigt sätt. Sen gör vi inte så mycket åt det heller..Men ungefär så vi kommunicerar med varandra. Vi träffas inte ofta fast vi bor i samma stad, och nu bor han lägenhetshuset bakom oss - Jag bor alltså inte med honom, och det har ju sina orsaker det också. När vi väl ses och allt är okej så har vi otroligt kul, vi kan ibland hitta på någonting och dom dära små sakerna som man gör hemma med mamma känns mycket större hos honom, på nå knasigt sätt. Kanske för att det inte är vardags sakerna med honom. Jag tycket väldigt mycket om min pappa och självklart älskar. Som ni kanske förstår har vi inte riktigt det normala Svensson far o dotter bandet pga olika saker. Han är världens bästa pappa när han kan o vill men livet är ju inte alltid rättvist och då gör man det man kan göra åt saken.



Ont i nervknuten så det hette duga,(!!) så jag får sysselsätta mig med detta.

1. Jag är född 1994 23 april i Falun, Jag är blond o blåögd. Min mosters ögon börja rinna när hon höll mig i min famn för första gången. Alla har alltid sagt att jag är tjejen som haft glimten i ögat, i alla sammanhang. Jag är yngst och enda tjejen i min familj, vilket har bidragit med massa tjejigt och nästintill allt en liten flicka vill ha. Jag fick oftast som jag ville med mina trix och knep jag hade och mina bröder var inte så dumma mot mig som jag framstod det som, så jag var lite dumbusig som liten.

Nu idag, är jag väldigt målmedveten och låten ingen riva min mur igen. Vill jag något så är viljan rent ut sagt jävligt stor. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kämpade, jag jobbar oftast in i det sista. Men vissa saker förblir som det är. Jag bor nu ensam med min mamma, efter att hon o pappa separerades när jag var 10 år.

Jag har velat bli barnpsykolog sen jag var 11 år, för att hjälpa barn i olika situationer. Kanske inte det drömjobb en vanlig elvaåring drömmer om, men det gjorde jag. Bara det säger väl ganska mycket om min som person. Jag bryr mig otroligt mycket för andra och kan sätta mig in i andras situationer. Jag brann verkligen för den drömmen tills jag gick i åttan då jag tänkte om lite granna och sökte in på Handels programmet istället. Vilket jag är hel nöjd med! Känns som att ingen annan linje skulle passa mig just nu..


2. Min första kärlek är Kalle, Vi träffades 2007 och 2009 tog det slut mellan oss och vi är nu vänner.
Jag hade en dansuppvisning när jag var mellan 11-12 år som han var på. Och han kände min kusin som också var på dansuppvisning, dom slog vad om någonting och hon skulle ta ett kort på mig till honom, jag hade inte en blekaste aning om detta. - Och bilden såg alldeles bedrövlig ut! Vilket jag upptäcker när jag går in på MSN och han dyker upp...med en bild på mig som visningsbild! Jag kände inte killen och blev ju såklart arg, Jag skrev att han skulle ta bort bilden osv. Ja ja lovade han..

Jag började sjuan 07 och han gick i nian, jag tyckte han hade den snyggaste moppen med trim på skolan och jag föll pladask för han en dag när han skjutsade mig på hans moped. ha ha.
Vi har vart utomlands tillsammans två gånger, Turkiet, Schweiz-Italien. Vi hann med otroligt mycket, fast vi var så unga. Vi gjorde otroligt mycket busigt tillsammans, ibland kunde vi komma på oss själva och sa att vi beter oss som två killkompisar! Det rann mer eller mindre ur sanden och jag tänker inte gå in mer detaljerat på det. Vi umgås inte direkt nu i dagsläget men vi har kontakt ibland. Det finns mycket man ångrar men både jag o han har nog lärt oss otroligt mycket av varandra. (Bilden på mig tog han heller aldrig bort, Den ligger fortf kvar på hans dator..)

RSS 2.0