stormande hav

Hallojsan i galonbraxan,
Jag sitter här ny plattad i håret och ska alldeles strax ge mig in på att klä min
kropp med något gammalt i garderoben. Samtidigt spelas det lite musik, lite hårt och så glatt!
Sen ska jag ta mig upp på stan för att uträda lite ärenden på försäkringskassan sen träffa kusin Nathalie.
Äntligen lite vår ute och man ser hur snön sakta men säkert försvinner.
Snart går vi in på mars sen april, min månad! tjohej!
sen alla andra.....sen är vi gamla ... och sen får vi barnbarn och sen blir vi pensionärer.
Och mitt i mellan allt det här ska vi leva, å vad vi ska leva! Upptäcka, utforska och ta vara på varenda litet moment i livet och suga in oss vartenda minne så vi har något att blicka tillbaka på.

något mer har jag inte riktigt att tillägga, eftersom jag inte har någon modeblogg, egopix eller sexblogg som tydligen är inne. Ska nog ta mig några till på Big Brother ikväll, har faktiskt inte sett ett enda avsnitt i år eller förra året. Så när alla andra pratar om alla deltagare så fattar jag noll.. hehe. (På min tid) när jag kollade på Big Brother för fleeeera år sedan då var det lekar och stoj med helt okända människor och det enda stora som hände var när någon brud vann alla pengar och opererade bröna för. Nu verkar allt handla om det, happ :)

Hittade en gammmal bild sen över ett år sedan tillbaka som jag bjussar på,
och justja tog en lunch med Evelina här om dagen och det var så muuuuusigt och gottiis.


"jag kommer aldrig aldrig hata dig mer än nu
jag kommer aldrig aldrig sakna dig mer än nu"

Räddaren i nöden

Det är bilder och stunder som denna då man får sig ett skratt och oftast kan tänka att saker och ting kanske inte är så illa som det känns, eller ibland så blir det helt tvärtom där uppe i hjärnsystemet och man blir mer fast besluten över sitt resonemang. Ewe ser ut som en turk och jag kan skratta åt bilden hur länge som helst, för ni kan inte ana hur mycket vi har skrattat kring våra videos och bilder. Hon skickade en video till mig igår och jag var tvungen att stänga av för jag skratta så mycket och såg förfärligt rolig ut, och rösten var...... ja det går inte att beskriva. Inte fan är det snyggt iaf så vi visar upp helt OK bilder endast :-)

Igår var jag och mamma ut på en promenad strax över en timme,
men då blev vi hungriga så vi kilade in på Willys och köpte åt oss
saker till lite räkmacka. Älskar impulsiva gottigheter! hehe ..
men vem gör inte, kom igen?!

Igår slutade mammor och minimodeller och efter första programmet hade man ju sina funderingar kring vissa,
men under tidens gång så fick man lite mer rätsida på alltihopa. Och faktiskt så tycker jag att det är inge fel att ge sitt barn stöd till barn modellande, har ni inte sett hur söta barnen är på lindex bla eller happy meal bilder? dom ska ju inte utbildada sig till playboy bruttor. Många snackar ju om att mammorna vill leva genom barnen. Men har ni då missat att majoriteten ville inte att sina barn skulle sminka sig och se vuxna ut? Sen finns det ju såklart någon som vill att sitt barn ska vara sin nya bästis och puscha upp det ena och det andra men det finns det ju överallt. Men då är det ju samma sak med hockeyfarsor eller fotbollsdady?? Dom om några gormar väl? Man kan ju ta vilken sport som helst och säga att föräldrar inte bryr sig om barnens behov. Fast jag tror ju såklart ändå majoriteten vill sitt barns önskningar, varför skulle inte en 9 åring kunna säga att hon vill bli modell? Jag sa att jag ville bli bakgrundsdansare i melodifestivalen när jag var 8 och börja på dans, inte var det min mamma som ville bli det heller. Så man ska nog inte dra alla över en kant och låta så puttitnuttig duktig :)

Friday

"När man inte har något att säga, så har man ingenting att skriva om,
man har ingenting att diskutera om och det finns ingenting att tänka på,
det är helt stopp."

Jag behöver ett jobb. Har du ett till mig?
För sen borde allt komma allt eftersom. Punkt!

Lekia

Jag träffar helt sjukt roliga människor om dagarna här på Lekia, det är så mycket skratt och stoj kring alla dessa leksaker som kan göra en helt galen i huvudet. Alla dessa knasiga namn, men barnen uttalar dom helt perfekt, en annan? ja jag börjar väl komma på en OK nivå ifrån att bara tyckt att allt hetat Barbie & Ken ;-)
Idag kom det in en helt lyrisk pojke som hoppa och studsa som en pingisboll upp och ned samtidigt som han pep ut några uttryck med ett lika stort leende som skyltfönstret när jag tog betalt av honom, SÅ mycket vill han ha sin lilla bil. man kan inte göra annat än att le :) Trivs iallafall jätte bra vid all prissättning, kassan och lägga in varor i databasen även såklart hjälpa kunder!

what a feeling!

Idag har jag hela kroppen full av värme, solen sken mig rätt in i ögonen när jag var påväg och köpa helgfrukost ifrån Bk's till oss. Helt underbart! Längtar till vår, längtar till sommar, längtar till nästa vinter. Jag längtar ♥
Jag har lagt på locket över en kokande het soppa som bara ångats av alla möjliga känslor, och nu får det bara välta och bubbla ut bäst fan den vill för att jag sedan ska kunna göra en ny soppa ifrån grund och botten. "att sträva efter att vara perfekt är som att sträva efter självmordsförsök. sjukt" Jag tycker man bara ska vara. Man ska bry sig, man ska ta hand om sina medmänniskor och man ska kunna finnas där och sträcka ut sin hand innan dom hinner be en om det. Men jag tycker främst att man ska ta hand om sig själv i första hand, vilket jag vet är ruggigt jobbigt.
Sen att vissa har det medfött och enbart bara bryr sig i sig själv i alla olika kurvor det är en annan femma. Jag har en tendens till att ofta reflektera kring övermycket saker, så allting bara blir en explosion i mitt huvud och då måste jag plocka upp alla saker igen för att åter igen få allting på rätsida, det är något jag måste fortsätta jobba på att sluta med. Jag har blivit uppvuxen med att tänka tänka tänka. Eftersom ingen annan gjort det. Jag vill fixa allt. Men hur ska jag kunna det? Men vad vore jag om ja inte reflektera? En idioti som inte tänker?! - lagomt är bra, men när är lagomt? Och hur mycket kan man egentligen diskutera om en sådan här sak?? :) .... he!

Jag fick ett mess av Nathalie att hon hade träffat på min guldklimp Ted och att han hade svarat att det var bra med han faster och att vi träffas jämt :) Ni kan inte förstå hur mycket jag värdesätter den där lilla ynkliga söta minikillen som är så klok!! Han är inte längre någon bäbis, han fyller hela fem år i sommar. Snart vill han inte längra åka och plaska med mig i sporthallen, snart kommer han inte vilja sitta i mitt knä eller bli buren av mig, eller hoppa upp i min famn och krama såå hårt som han alltid gör! Okej, han ska inte bli 12 år.. Även han måste ju bli en stor kille. Älskar dig så högt och jag kommer fortsätta säga det varje gång vi ses tills du blir gammal!!!! (jag vet, jag är en mesig faster)


Allt-i-allo

Jag känner lite chillidill blandning mellan hos dig är jag underbar, även someday med nickelback, lite always on my mind, en snutta på jag ljuger så bra mer behövs inte säga, fast egentligen hur ofta sägs något?! passar ganska bra i detta sammanhang, förstår mig bara inte på saker och ting.. Nå skrik blandning blir det då inte för jag har så ont i huvudet och skulle kunna dunka ner det och slockna på bara något minut. Att sova hamnar ganska högt upp på min (skönaste - att - göra - lista) mmmmmmm...
Jag och Sofia hade balmöte idag då vi fick reda på basfakta och sådant intressant,
väldigt glad över att vi kom med i det och det ska bli så kul!
Jag och Evelina har roat oss i stundens hetta med roliga videos och bilder med knas röster och knas effekter, jag tror vi har skrattat väldigt mycket mer och högre än på väldigt väldigt länge! Synd att jag inte kan dela med mig.. haha, tänk att en mobil kan vara så rolig :-) (ja, jag erkände att teknologi är bra, heh)
Men nu gäspar jag större än vad dataskärmen är så dags att slå sig omkull.




RSS 2.0